Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Boys (2019) - Amazon


Norak

Öne çıkan mesajlar

Diziyi bitirdim, iyi geldi valla dostluk kardeşlik dünya barışı temalı kahraman filmleri-dizilerinden sonra. daha çok gore beklerdim ama her bölüm önü çıkan uyarılardan sonra, pek o kadar yoktu üzdü. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra yapsınlar şu gore muhabbetini kahraman film-dizilerinde artık, tek istediğim o şu hayattan fds kollar bacaklar beyinler fışkırsın yollara her bölümde.
Dizinin tempo düşüyo ortalarında, ama konusu yüzünden eh olsun o kadar dert değil dedirtiyo. arada bir reklam arası verdirsede 2 günde bitirdim, fazla sıkmadı. puanım 8 kanka.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de beğendim ya iyi baya dizi. Tempodan yana sıkıntı yok, konu zaten baya iyi, çekimdi oyunculuktu ortalama üstü güzel bi iş çıkarmışlar zaten. Ama asıl vurucu noktası watchmen benzeri setting, bu kadar super heronun olduğu dünyada niye super villian yok sorunu hızlıca cevaplıyor. Çıtır çerezlik diye başladım ama beklentimin baya üzerinde kaldı ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, Laorx dedi ki:

bu hizli kosanlar max giderken bizi slow-mo gormuyor mu, nasi birine carpabilir aklim almadi

bilimsel olarak düşüneceksek o kadar veriyi işlemesi için beynininde deli gibi hızlı çalışması lazım, e öyle bi adam zaten hayvan gibi zeki olacağı için koşmasına gerek bile kalmaz, osuruktan atom bombası imal eder mk. çizgi roman dalgası takma bunları kafana fdsf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 29.07.2019 at 22:51, goldbären dedi ki:

hep kolesterol ?

bu supergucun en iyi kullanimi youtubeda yemek yeme kanali acmak yemeksepeti sponsorlu, gunde 45dk kebap ve baklava yiyerek 3-5 yila zengin bir gurme olursun, sirf fularlar icin ozel dolabin olur Lignum Vitae, arada kamerani alip restoran reviewlarina gidersin tamam iste ???

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...