Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Episode IX / The Rise of Skywalker (2019)


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Force Awakens iyi bir başlangıç filmiydi, hep de savundum filmi. Ama Force Awakens'ın epic olabilmesi için 8. filmin bir film olması gerekiyordu, Rian sıçtı sıvadı ve koskoca bir franchise'ı bitirdi resmen. 8 yüzünden 7'de kötü film gözüküyor artık çünkü 7 ile kurulan hiçbir arc tamamlanmadı, yok sayıldı.

Kath bildiğin Abrams'a yalvarmış "gel çek" diye. Biliyorlar hataları, o yüzden Kath'in suratı asık artık hep. Force Awakens announcement'larına bakın bir bu son event'e bakın. Hollywood public mecralarda "Last Jedi süper" diyor ama kendi aralarında "sıçtılar abi" diyorlar.

ABD bitmiş beyler, politically correct olacağız diye gerçekleri söyleyemeyen bir toplum haline geldiler. "Karakter boktan" diyorsun "ırkçısın" diyorlar. Last Jedi'da bunun doruk noktalarından biriydi işte.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem kaç zaman evvel death star patladı republic kazandı, oyuncak ayılar falan dans ettiği yerden; hiç bir şey açıklamadan 180 derce gönen evren ile geçen 2 film.

ben 2 flmde de kylonun neden diğer tarafa geçtiğine ikna olmadım. Ren'in uyanışı vs anlamıyo hiç bir şey falan. Neredeyse jedi ne lan diyecek.

Demek ki ayıcıklı filmdeki zafer 1 gün sürdü ve sadece bunlar kazandık zannetti. Çünkü bunlardan başka kimse bir şey bilmiyor ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

disneyden soyle bir plan program gelmis:

 

December 17, 2021 - Avatar 2

December 16, 2022 - Untitled Star Wars

December 22, 2023 - Avatar 3

December 20, 2024 - Untitled Star Wars

December 19, 2025 - Avatar 4

December 18, 2026 - Untitled Star Wars

December 17, 2027 - Avatar 5

Norak tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...