Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Episode IX / The Rise of Skywalker (2019)


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...

Çok büyük çok görkemli şeyler yok fragmanda, öte yandan bu taraftan pek de hayal kırıklığına uğramadım, tüm filmi koysalar tam sıçmış sıvamış olacaklardı. Gerçi film hala hiç varolmaması gereken bir üçlemenin finali gibi duruyor, orası ayrı. Star Wars Rebels dizisindeki Ghost'u Rogue One'dan sonra bu filme de koymuşlar, onu bile farketmedim, o denli heyecanımı, fanboyluğumu kaybetmişim, siz anlayın yani.

Star Wars kim ne derse desin 10 yıl önce benim için temsil ettiği noktada değil. Yaşlandık filan demeyeceğim, kötü yönetilen bir markanın genel olarak kötü işleri ve "bu filme hasılat yaptırmadınız mı, tüüüü, ben de şu şu şu filmleri keserim" diye izleyicisini alenen cezalandırmaya çalışması ile bu noktaya gelindi. Sonuç olarak Episode IX eski sevgilim mesaj atıp izleyelim mi demese bir ay öncesine dek izlememeye kesin olarak karar verdiğim bir film olurdu. İzlesem bile muhtemelen hakkında birşeyler yazasım gelmeyecek, o derece etkisiz eleman duruyor.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir tane sempatik karakter yaratamadan üçleme geçirdiler inanılmaz. Belki kuşak farkıdır ama  bu üçlemedeki zenci,hintli, sorunlu çocuk ve asi kız tiplelemerinin hepsi bayık geliyor bana.

Han solo'yu, Yoda'yı geçtim, Darth vader bile sempatikti yahu.

eldar tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece Star Wars icin degil zamanla sevdigimiz bircok fantasy/sci-fi yapimlarinin da icine edilecek ki. Kacinilmaz yani. ASOIAF'in suyu cikacak, Witcher'dir LOTR'dur tonla sey yapilacak. Hani umalim da Disney gibi basiretsizler yerine bari Bezos filan alsin IP'leri ki en azindan para ve mainstream kaygisi nispeten bi tik altta olsun. Cok iyi isler de cikabilir elbette mesela Dune'dan umitliyim ama cok iyi bir is cikmasi zaten kendi icinde paradoks yaratiyor - cunku iyi is demek devaminin gelmesi demek, devaminin gelmesi de isin suyu cikmasi ve kalite dusuklugu demek. Kacinilmaz son bir nevi..

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17 saat önce, Aket-Atum dedi ki:

Ne o hikaye? Aydınlatınız

Spoiler

çok basit yazayım. çok uzun. kylo ren palpatini bulmaya çalışıyor. rey de bundan haberdar ve elinde bir sith metni var bulmasına yardımcı olacak. ama okuyan yok. anca C3p0 yu resetleyince okuyabiliyor. backup olmadığından ve alamadıklarından tüm hafızası siliniyor. en son palpiyi buluolar ve Rey'in onun torunu olduğu çıkıyor. kylo ölüyor gibi ama ölmüyor light side a geçiyor falan filan. youtube da var bakamadım link

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nedense trailer hoşuma gitti. Tatmin etmedi ama hoşuma gitti. İnş dedikleri gibi era'yı da bitirirler daha fazla rezil etmeden. Son film diye de yanlışlıkla güzel bir şey çekmiş falan olsunlar bari de en azından güzel final yaptılar ulan diyelim.

Geçen hafta sonu sinema kanalında son filme denk geldim. Yani yarısına kadar bile dayanamadım resmen inanılmaz kötüymüş harbi ya. Yine aklıma geldi Poe gibi harika karakteri yaratıp, nasıl aynı anda rezil kepaze etmeyi başardınız falan hatırladım resmen...

 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...