Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pathway


Norak

Öne çıkan mesajlar

begenmeyip iade ettigim icin 45 dakikalik izlenimle yaziyorum:

tactical combat soslu roguelike. konsept tam indiana jones. ona gore guzel muzik var. guzel pixel art da iyi.

x-com stili combat fakat epey hafif versiyonu. into the breach stili team/leveling sistemleri. curious expedition stili event/objective ve karakter meslekleri. event ile o run icin trait alma mekanigi var. haritada istedigin gibi ilerleri geri ilerleyebiliyorsun. fakat benzin mekanigi var. benzinin bitince karakterler haritada hareket ederken hasar aliyorlar. yani once benzin grindlamak zorundasin.

str con dex vs. gibi stat sistemi var. fakat bunlar leveling icin degil de karakterleri belirli bir arketipe oturtmak icin konmus. leveling opsiyonlari da karakterleri bunlara itiyor. kalan geari ya kullanamiyorsun, ya da efektif kullanamiyorsun. karakter sayisi fazla.

gg olunca progress sonraki run'a devam ediyor. aslinda derinligini yorumlamak icin biraz bir seyler acmis olmak lazim. o yuzden yaniliyor olabilirim.

fena oyun degil ama obur oyunlardan iyi yaptigi hicbir sey yok gibi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12 saat oynamışım ama oyunun güzelliğinden değil böyle turn based oyunlara olan hasretimden oynadım. İkinci monitörde stream falan izlerken güzel gidiyor. FTL + XCOM karışımı bir şey yapmaya çalışmışlar ama kendini aşırı tekrar ediyor. Bir de oyunda yapımcıların zorlamasıyla yapılmış bir zorluk var. Zorluk dediğim yapay zeka leş gibi o değil. İlerlemek için fuel gerekiyor ve bazen öyle bir RNG geliyor ki nereye giderseniz gidin fuel bulamıyorsunuz ve oyun resmen size zorluk çıkarıyor karakterleriniz ölsün diye.

Ben adamların aklındaki fikri sevdim. Bol bol karakter, item sistemi, hafif RPG olayı var ama hiç mi hiç derin değil. Keşke biraz vakit yatırımı yapsalardı da oyunda biraz derinlik olsaydı. Türü sevenler indirimde değerlendirebilir.

Bu arada oyunda bir karakteri açmak için bütün karakterlerin kadın olduğu bir ekiple oyunu bitirmeniz isteniyor. Oyun içi SJW'liğe gerek var mıydı soruyorum ?

Khiran tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...