Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir site var mı?


Selamisahin

Öne çıkan mesajlar

Şöyle ki;

Şimdi biz ufak bir sosyal medya (ağırlıklı instagram) yarışması yapacağız. Kendi içimizde de bi jüri oluşturduk.

Amacımız paylaşılan fotoğrafları jüri olarak online (sadece jüri görecek burayı) değerlendirmek. Aradığım şey ise; elimdeki fotoğrafları (sallıyorum 200 tane) bir online oylama sitesine yükleyeyim. Fotoğrafları jüri olarak biz kapalı şekilde tek tek puanlama yapabilelim. Yani 1 nolu fotonun altına 1-10 arası radio button ya da seçenek olacak. Jüridekiler birbirlerinden bağımsız oraya girip fotoyu oylayacaklar. Sonra diğer foto, diğer foto... diye gidecek.

En sonunda da sonuçları göreceğiz elbette ? Birkaç online poll sitesine baktım ama tam olarak böyle bir şey bulamadım. İlla free olsun demiyorum, ücretli de olabilir (premium vs...)

Teşekkürler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğraflar bir yerde yayımlanmayacak. Sadece biz (4 kişi) jüri, oylamayı daha rahat yapabilelim diye arıyorum böyle bir şey.

Olay şu: Biz bir yarışma/kampanya yapacağız. Şartlara uygun fotoğrafları insanlar belirlediğimiz hashtaglerle kendi instagramlarına koyacaklar. Böylelikle kendi istekleri ile yarışmaya katılacaklar. Biz de yarışmaya katılan bu fotoğraflardan en beğenilen 10 tanesini seçip hediyelerini vereceğiz. Bu kadar. Böyle bir siteyi 200+ fotoğrafı kolayca puanlayabilelim diye arıyorum. Bizden (jüri) başka kimse görmeyecek.

Yoksa manuel olarak kendi aramızda puanlayıp geçicez :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...