Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Evde Müzik Prodüksiyonuna Giriş" ve Diğer Kurslarım


Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Daha önce YouTube kanalım ve Udemy'deki kurslarımla ilgili bir konu açmıştım. Fakat yeni sisteme geçince baya uğraşarak hazırladığım sayfa dağılmış. Ben de yeni kursumu fırsat bilerek bir konu daha açmak ve içeriği toparlamak istedim.

YouTube kanalımda Gitar, armoni ve müzik prodüksiyonu konularından bahsettiğim videolar çekiyorum. Tabii bu videolar yanı sıra müzik piyasasıyla ilgili Müzik Yarışmaları, Faydaları ve Zararları gibi videolar da çekiyorum.
 


Umarım buradan da faydalanan arkadaşlarım çıkacaktır.
 

Sevgiler,
Saygılar,
Deniz.

Evde Müzik Prodüksiyonuna Giriş
 


"Bu kursun amacı müzik üretmeye, aklınızdaki fikirleri kaydetmeye, yeni fikirler aramaya ve bunları güzel duyurmaya yöneliktir. Kurs süresince, fikirleri o anda üreterek oluşturduğum bir şarkının bölümünün kayıt, edit, mix ve mastering süreçlerini anlatarak yaptım ki elimizde somut bir örnek olsun.

Kurs içeriğinden tam verim alabilmek için bir kayıt programı, tercihen Cubase kurmuş olmanızı öneririm. Kurs içeriğinde ücretsiz sürümünün linki verilecektir. İşin mantığını anladıktan sonra her programda aynı şeyleri yapabilirsiniz.

Tüm müziksever arkadaşlarımın kendi müziklerini kaydedebilmeleri, yeni fikirler bulabilmeleri için bu kurs içeriğini oluşturdum. 

Yaklaşık 16 yıldır kendi ev stüdyomda düzenlemeler, demolar, mixler ve profesyonel olarak yayınlanmış işler yapıyorum.

Bu işi evde yapmanın yanı sıra, profesyonel müzik stüdyolarında asistan olarak çalıştım, albüm prodüksiyonlarında co-producer olarak yer aldım ve bu sene profesyonel bir müzik stüdoysunun kurulumuna ortak oldum.

Bu süreç boyunca Pop-Rock'dan elektroniğe, Hard Rock ve Heavy Metal'e kadar bir çok tarzda şarkılar yazdım ve demolarını kaydettim.

Çoğunun sözü, müziği ve düzenlemesi bana ait olan 2 albüm yayınladım. 10 yıldır aktif olarak gitar ve armoni dersleri veriyorum. 

Müzisyenliğimi de dahil ederek 20 senelik bu birikimimi, Evde Müzik Prodüksiyonuna Giriş kursumda sizlere sunuyorum. "


Elektro Gitar ( Orta - İleri Seviye) Online Kurs

 


"Bugün mutlu, gururlu ve heyecanlıyım. Çünkü 1 aydır gece gündüz üzerinde çalıştığım "Elektro Gitar ( Orta - İleri Seviye )" kursum yayınlandı.

Bir müzisyen olmanın yanı sıra, bir gitar öğretmeni olarak, gitar ve müzikle ilgili 20 senelik bilgi birikimimi, tecrübemi ulaştırabildiğim kadar çok insanla paylaşmak gibi bir misyonum var. Benim yaşadığım sıkıntıları çok daha hızlı çözebilsinler ve belki bu bilgileri kullanarak harika şarkılar, gitar soloları yazsınlar, ben de gururla dinleyeyim istiyorum.

1 ay önce ilk kursum "Müzik Teorisi ( Armoni ) : 1"i yayınlamıştım ve bir ayda 150 kayıt aldı. Normal şartlarda, özel dersler ayda 10 arkadaşımla çalışabildiğimi düşününce, rakam şimdiden muazzam görünüyor.

Bu kursun amacı müzik üretmeye (şarkı yazmaya), solo yazmaya, doğaçlama yapmaya yöneliktir. Sağ ve sol el koordinasyonunu sağlamış, basit akorları bilen ve temel teknikleri oturtmuş ama belli bir yerde tıkanmış, ilerlemek isteyen arkadaşlarımın çok büyük fayda göreceğine inandığım bir içerik hazırladım.

Her zaman sorulara ve kursu geliştirebilmem için geri bildirimlere açığım. Şimdiden çalışacak tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim."

Müzik Teorisi (Armoni) : 1



"Bu kurs müzik bilgisi hiç olmayan veya başlangıç seviyesinde olan, temelde eksikleri olanların sağlam bir temel oluşturması için hazırlanmıştır. Eğer aktif bir müzisyenseniz veya müzisyen adayıysanız bu kurs tam size göre.

Yıllardır gitar ve armoni dersleri veriyorum. Udemy için hazırladığım bu dersler aynı içeriği çok çok daha uygun bir ücrete sizlere sunuyor. Müziği herkes öğrenebilmeli diye düşünüyorum ve bulunduğunuz şehir veya ücretler bunun için bir engel olmamalı.

Fizik eğitimi almış biri olarak benim müzik teorisine yaklaşımım ezberlemeyi minimize etmek yönünde. Neyin, nasıl ve neden olduğunu anlamak ve öğrencilerimin de anlamasını sağlamak. Bu konseptleri anladığınız zaman istediğiniz tonda, var olan herhangi bir dizi veya akoru kendiniz bulabilirsiniz. Eğer daha önce müzik teorisi öğrenmeye çalıştıysanız veya yeni başlayacaksanız, bu kurs tam size göre."

Bleeding tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, Goering dedi ki:

kendi kendine ogrenmissin/alaylisin son paragraftan anladigim kadariyla.

MiaM, SAE Institute'de okuyup su isleri beceremeyen cok insan var.

ilgilenmesem de destek olmak adina takibe aldim.

 

4 saat önce, aquila dedi ki:

?

 

4 saat önce, Komodo dedi ki:

Hayırlı olsun bol seyirciler

Çook teşekkür ederim hepinize ?

Alaylıyım ama bu işin okulunu da okumak istiyorum doğrusu. Hakikaten çok severek yapıyorum, araştırıyorum ama değerli hocaların bilgi ve tecrübelerinden de paylaşmak istiyorum. Tek sıkıntı Ankara'da okul olmaması, umarım bir gün bu sorun da çözülür ? Bir ara MIAM'a gitmeyi düşünmüştüm ama bu yaşta ve bu kadar iş güç arasında İstanbul'a gidip gelmek çok zorlayacaktı beni.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Herkese çook teşekkür ederim \m/>.<\m/

Bu ara biraz daha YouTube kanalıma yüklenmeye başladım. Kendimi "Youtuber" olarak görmesem de, biraz bu bakış açısıyla gitar ve müzikle ilgili videolar da çekmeye başladım. Baya da güzel tepkiler gelmeye başladı. Belki buradan da birilerinin ilgisini çeker diye koymak istedim.

Dinlemeniz Gereken 5 Rock Gitaristi
 

 

Gitar Çalarken Yapılan 8 Önemli Hata

 

 

 

En Kolay 10 Gitar Riffi

 

 

 

 

En Havalı Duyulan Gam(Dizi)

 

 

 

Bleeding tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Selamlar!
 

Udemy'deki 4. kursum "Yeni Başlayanlar için Elektro Gitar" yayında!
 

Bu kursun amacı müzik üretmeye, gitar çalmak isteyen müzik severlere yol göstermek ve temelde eksikleri olduğunu düşünen gitaristlerin bu eksiklerini gidermeye yardımı olmaktır. Bu kursu bitirdikten sonra devamı için Elektro Gitar (Orta - İleri Seviye) kursumdan faydalanabilirsiniz.

Önceki kurslarım için şu ana kadar 1000'den fazla kayıt ve çok güzel tepkiler aldım. En önemlisi de bir çok arkadaşıma çok faydası dokunduğunu biliyorum.

Her zaman sorularınıza ve önerilerinize açığım. Çalışacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar dilerim! \m/

Bleeding tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...