Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech G502 Proteus Spectrum Temiz


Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Uzun süre kullanıldığı belli oluyor, ancak gerçekten ilanda belirtildiği gibi çift tık vb. sorunları yoksa gönül rahatlığıyla alınıp kullanılabilir. Fiyat çok iyi. İlandaki açıklamaya ek olarak, en iyi sonucu kumaş padler verse de, herhangi bir yüzeyde sensör hassasiyetini ayarlayabiliyorsunuz. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

502'lerde çift tıkla ilgili bi sorun duymadım. tekerlek kilidiyle ilgili sorun da duymadım hiç. (almadan önce 423758t tane review araştırmıştım) genelde tekerleği free'de değilken bi tık indirince 1 yerine 2 inip çıkma sorunu oluyor. o da her zaman olan bişey değil tabi, öyle olsa duvara atarım. kendine gel diye hızlı hızlı yukarı aşağı çekeleyince düzeliyor. sadece sayfayı scroll'larken sorun oluyor ama. oyunlarda falan 1 yerine 2 kez değiştirmiyor silahı örneğin. bi de wheel'ı aşırı yavaş indirince threshold'u geçsen bile algılamıyor bazen ama pratikte etkileyecek bi durum değil. 220 lira iyi fiyat sağlamsa.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gxxx Issues/Problems vs aratınca çıkıyor genelde, oldukça yaygın bir sorun bu ve benzeri modellerde. Çözümü de kolay aslında, uğraşmak isteyene. Ya micro-switch içindeki yayın eskimesinden dolayı ya da sürücülerle ilgili sıkıntılardan oluyor. Gerçi benzeri sorunlar diğer üreticilerde de mevcut.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 tane 502 eskittim. birini forumdan (sanırım lath'dan) almıştım. tekerleği bozuldu, tıklamıyordu. logitech sıfır ürün gönderdi garantiden. ikincisi de aynı şeyi yaptı birkaç ay sonra.

 

çalıştığı süre boyunca en rahat kullandığım mouse olmuştu ama.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...