Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chernobyl (2019) - HBO


sabonis

Öne çıkan mesajlar

nice yetenekler amerikan emperyalizminin celik disleri arasinda eziliyor. yetenekli olmasina ragmen bir cafede garsonluk yapan kizlar gibi, yildizi parlayana kadar sacma komedi filmlerinin altinda imzasi olan bu kardesimiz de, kokten degismesi gereken holivud sinema sisteminin bir kurbani degil midir?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla güzel diziydi, insanın içini daraltıyo bazı yerlerde, 3 çalışanın inmesi suya girmesi (gönüllü değillermiş gerçekte silke silke yollamışlar) birde şu kedi köpek muhabbeti (gerçekte avcılara avlatmışlar o hayvanları, acemi askerlere değil). Devletlerin sır saklaması ve açgözlülük ne kadar boktan şeyler bütün Dünya ya hatırlattı tekrardan, o yüzden bu kadar puan aldı heralde diye düşünüyorum, veya o kadar evrensel bir dertki yaşananlar. Neyse abi umarım böyle şeyler tekrardan olmaz. 

Senaryo çok iyiydi hakkını yemeyelim yazarın, bazı karakterler vs kurgular çok iyi yedirilmişti. O Legasov a yardım eden kadın mesela gerçekte öyle biri yokmuş, olayı toparlayan Valery Legasov'un etrafındaki meslektaşlarının bir karakter ile temsil edilmesi. Derdini iyi anlattı güzel bir yapımdı. Puanım 9 knka.

GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

22 saat önce, Sam dedi ki:

http://www.nuclearpowersimulator.com/

"dyatlov'dan iyi yaparım" diyenler için ehu. %97 demand satisfied yaptım en son plant condition düşürmeden. 6295 skor.

benim 25 senelik tecrübem var sen kimsin ya

size her zaman ne diyorum önce emniyet

yaptığınız şey tehlikeli olsa niye yaptırayım

fresia tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...