Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borderlands 3


progamer

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Oyunu epicden alanlardanım. 180 saat oldu oyundaki sürem, her gün olmasa bile girip ara ara oynuyorum. Şu oyunda destinydeki gibi dungeonımsı raidimsi 4-8 playerlık content olsa , destiny nin esamesi okunmaz yani. Çok fazla unique silah çeşidi var. Vuruş hissiyatı da muazzam. Aptal saptal çözülebilecek optimizasyon problemlerini es geçer isek oyun temelinde gameplay olarak çok sağlam. Ister satın alın ister codex game passe üye olup deneyin ? . Ama deneyin yani , gameplaye doyun özellikle jakobs silahları ile ? . Sonra da hep beraber randy ve tim e küfredelim steame cıkmadıgı için.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
Alıntı

 

Up to that point, you go through most of the game battling lackeys of the Calypso Twins: the super-powered primary antagonists. I do not particularly like the Calyspo Twins. They’re like Handsome Jack divided in two, and less than the sum of their parts. They taunt you (poorly) from off-screen for 90 percent of Borderlands 3 without actually doing much. Then, when the plot remembers they need to feel like a threat, one teleports in to kill or maim a major character from the older games.

Handsome Jack did the same things in Borderlands 2 — like, the exact same things — but Gearbox was at least more committed to making him seem truly vile. I hated listening to him gloat, both in the way the studio intended and just because it went on and on and on… The Calypso Twins I just hate.

 

 

Lilith'e yaptıkları hala sinir bozuyor. Maya ve Lorelei gibi gereksiz karakterler doldurmuşlar.

Bone tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Zane ile beraber oynuyorum, Fl4k oynuyorum ben, ama Zane badassleri bile 1 saniyede indirirken, benim karakterle normal mobları bile 3 şarjörde anca alıyorum. can full doluyken bir dokunuşta yere düşüyorum, rasgele bir yerden hasar alarak. Nerde hata yaptığımı anlamadım. Kafası çalışan birisi yardım etsin pls.

Zane: Silahlar Monarch - OPQ - Autoaim - Backburner. Hepsinin annointmenti SNTL (Drone) aktifken ekstra %100 cryo dmg. Seein dead ile %44 AR dmg + %14 Vladof dmg + %14 Dahl dmg. Zırh Transformer. Bomba It's Piss. bombadan sonra 6 sn hasar vs. artımı annointmentı. artifakt rastgele bir %28 AR dmg.

Fl4k: Kaoson (Action Skill End %100 damage increase), OPQ (Action Skill End %125 more damage Badass / Named / Boss), Reflux (Action Skill End %40 bonus radiation damage), Monarch (Consecutive hits %1 more damage per hit).
Stop-Gap zırh (Action Skill End %50 bonus Incendiary damage), St4ckbot (Dahl Weapon firerate), Hunter-Seeker (Action Skill End %50 bonus radiation damage), %26 SMG %34 Weapon Accuracy artifact. 158 Guardian Rank

Skill Tree de şöyle:

 

KPeG4lS.png

 

temelde basit bir sisteme benziyor. vurdukça damage artacak, kill aldıkça hızlanacağım felan filan ama bırak açılışı yapmayı, maximum stacke gelince bile videolarda gösterilen şekilde ilerleyemiyorum.

özellikle ayakta kalmak çok zor oluyor benim için. sürekli etrafta koşturup kurşunlardan kaçmaya çalışsam da, anında yattara oluyor. izlediğim videolarda da bu kadar çabuk yattıklarını görmüyorum ki benim kadar kaçarak dövüşmek zorunda bile kalmıyorlar.

Lt. Preston'dan Bounty Hunter düşürmeye mi kassam acaba, düşmana vurdukça kill skill bonusları geliyormuş. açılışı felan hızlandırıp damage'imi arttıracaksa işe yarayabilir belki.

 

RPG'lerde karakterlerde min-max yapıp sistemi abuse etmeyi iyi bilenler çözüm önerisi getirebilir umarım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir güncelleme yapayım

OPQ (35309x2), Kaoson (18603x2, cold damage), The Butcher (19007x3), Frozen Heart (action skill start trigger), Bounty Hunter (weapon critical damage, weapon damage, weapon magazine size), Hunter Seeker (%50 bonus corrosive damage), Ice Breaker Victory Rush (SMG damage, magazine size, area-of-effect damage)

bu sayede Mayhem 10'da rahat mob kesebiliyorum artık. baktığım buildlerde Kaoson öneren görmedim ama işimi çok kolaylaştırıyor. OPQ yakındaki düşmanlara sıktığımda bana da feci zarar veriyor.

 

skilleri de şöyle yaptım

urNFs4u.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...

bu hafta epic’te bedava.

ilk oyunu sıkılıp bırakmıştım birkaç saatte, minigunlı mech var diye buna bir şans daha vereyim dedim ve çok daha keyifli olmuş. moze tam sgt hammer, skill ağaçlarını da beğendim. tam bana göre tarzı, iron bear da keyifli. araçlar, silah çeşitleri filan eğlenceli, bu sefer sardı oyun.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dlc bundle şu an steam'de %80 indirimle 161₺. epic'te 108₺. içeriklerine baktığımda aynı görüyorum. oyun da %75 indirimle 77₺. epic düşmanıyım ama 130₺'lik bir fark var görünürde, steam daha büyük indirim yapar mı bilmem ama yapsa da daha ucuza gelemez gibi. iyi epic kuponu olsaydı keşke şu an.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...