Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borderlands 3


progamer

Öne çıkan mesajlar

On 29.03.2019 at 07:03, Laurelin dedi ki:

ilk oyun en guzeli iidi, HD remaster pack cikaricaklarmis belese. oturur onu oynarim, lilith en iyi karakter zaten. full sjw ye girerler bu yenisinde zaten

ben almiyim thxbye

IU06oH7.jpg

 

+1 lakin Mordecai>ALL Bi jacob revolver çekip allahına gider yapıyordu seviyorduk. İkincisinde boş beleş ağlak oğlan yapmışlardı ondan kırgınım ama.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Borderlands hastasıysanız, benim gibi yıllarca beklediyseniz yeni oyun için alın geçin. Ben de steame çıkmasını isterdim ama yapicak birşey yok. Oyunun gameplayi çok tatmin edici. Ufak tefek inventory bugları var, silah resimleri birbiri ile karışıo, inventory falan açarken hafif kasıyor anlık. Bu ufak tefek inventory sorunlarını ve bazı performans sorunlarını dert etmiyecekseniz başlayın derim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herşeyi geçtim, eğer 6 ay sonra oyun steame geldiğinde EGS launcher kurdurtursa ve multiplayer sistemlerinin düzgün çalışmasının tek yolu bu dese  o zaman napıcak insanlar onu merak ediyorum. Sırf EGS kurmak zorunda kalınıyo diye bu kadar iyi bir oyunu hiçbir zaman oynamıcakmısınız? Sonuçta ubisoft da tüm oyunlarına steamde uplay kurduruyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...