Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dh ölücüsünün başında geçen olay


vivavale

Öne çıkan mesajlar

Şu kız/hesap konusunun türleri mevcuttur ve tamamen kişilik meselesidir.

(Aşağıdaki yazı uzun ilişkiler veya arkadaşlık çerçevesinde geçerli değil, tinder meetingleri gibi ilk buluşmalardaki ortamı konu alır)

Kısaca 4 tane farklı türü mevcuttur. Bu 4 türlede karşılaşmış biri olarak;

Tür 1: (en tehlikelisi) - Yemek v.s yenir ve hesap geldiğinde kız eline telefonu alır. En ufak bir çantaya hamle v.b bir şey yoktur. Seni tamamen süt sağınan inek gibi görür. Sonra kahveye gidersin aynı şey yaşanır. Asla çantası yokmuş gibi davranır. Sanki hiç cüzdanı olmamış gibi bakar sana. Sorsan alacağın cevap ise; e erkeksin ödeyeceksin tabii dir. Hesap gelince bu alaturka düşünce ile yaşarlar, yeri geldiğinde ise 8 MARTTT KADINLAR ÖZGÜRRR BÖHÜÜÜ diye instagramdan 58 tane paylaşım yaparlar. 

Sorun ödediğin 100tl lik hesap değildir. Kendini mal gibi hissetmendir. Dersin ki ulan bir hamle yap.. ödemeye kalkış da ben durdurayım seni diye beklersin.

Tür 2: (orta masum) Hesap gelir ve yalandan da olsa kız cüzdanına hamle yapar. Ya vereyim bilmem ne gibilerinden ama çok üstelemez. Çoğu erkek için, kadının bu hareket yeterlidir.

Tür 3: (iyi niyetli kendini ezdirtmez) Hesap gelir ve hemen hamle yapar, ya yok bilmem ne gibi kısa bir tartışmadan sonra hayır olmaz öyle diye yarısını ödemeyi teklif eder, ya da oturduğumuz mekandan kalkalım kahve içmeyi gidelim onu da ben ödeyim gibi ısrarcı teklifler yapar. Bir şekilde o kartı/nakiti masaya koyar, o gün kendi cebinden de para çıkmasını bir şekilde sağlar.

Tür 4: (Godlike) Yemekler yenir, makyaj tazelemek için kız w.c müsadesi ister. Siz o sırada garsona el işareti yaparak hesap istersiniz, garson yanınıza gelerek hesap ödenmiştir der.. Asla masada hesap ödeme challenge ı yaşanmaz. Yalandan uzatmayı sevmez. Çünkü kız bir şekilde senin ödeyeceğini bildiği için konuyu kökünden kestirip atmıştır. Eli öpülesi kadınlardır. 

 

Ülkemizde 1. ve 2. tür oldukça yaygındır. En kezbanı bile bu yöntemi denemeye kalkar.

3. tür ile nadiren karşılaşırsınız ama varlardır yani bulunur. bu onun sadece hesap ödemesi ile alakalı değildir. Bu bakış açısı onun hayatının tümüne bir şekilde yansımıştır. Orta yolu bulmaya eğilimlidir, ilişkide pek sorun yaşamazsınız. Alttan almayı bilir v.b

4. tür olan Godlike a sadece 2 defa denk geldim. Bilgi sahibi değilim.

stormeagle tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, senko dedi ki:

4.türe yakinlasmak isterim

oyle bir insan oldgunu gozumle gormeden inanmam ben. 

birde klasik beyaz yaka çalışanlardı. hani ultra zenginlik falan söz konusu değil. zaten "bu sefer" ben ödeyeyim tavrında ise hiç yalandan kıvırmadan işi uzatmaz ve gider öder.

stormeagle tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...