Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2 [2020]


reampage

Öne çıkan mesajlar

20 liraya mı preorderlamıştık bunu? Hani o kadar ucuz bi fiyata gelmişti ki, şimdi iptal etsem epikten bunun yerine alacak bişey bulamam o yüzden uğraşasım gelmiyor lel

HBS de tıpkı hardsuit gibi seatle firması bu arada. Hatta hardsuitin aksine boş stüdyo da değil CVsi en azından parlak asd.Hani stüdyo değişse bile seatleda baya bi lokasyon falan yaptılar ettiler lore zaten ona göre yazıldı, onca asseti de sıfırdan yapmayacaklarına göre gayet uygun bi seçim olur.

Ki HBS asılnda Bloodlines2 ölçeğinde bi oyunu tamamlayabilecek yeterlilikte bi stüdyo, sonuçta witcher / cp / tes5 vb. bi büyüklük hedeflememişlerdi hatta daha narrative ağırlıklı hafif openworld bi oyundan bahsedildi hep. Ama bence asıl sıkıntı paradoxun mevcutta HBS'e yaptırdığı oyun (ki büyük ihtimal yine bi rpg kırması). Yani battletechten beri boşta tutuyor olamazlar koca stüdyoyu, onca para döktüler kırbacı vurup sırtlarına binmişlerdir çoktan. Haliyle HBS zınk diye bloodlines a atlayamaz, ekibi yetmez böyle bi işe. Acil proje yöneticisi ayarında pozisyon ilanı vermeleri de büyük ihtimal ondan.

 

Bence paradoxun şu aşamada yapacağı tek bi epik hamle var:

 

5ccc90bee9307.png

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet. orjinal oyunu yapan kişiler dialogları yazacak, hikayeyi oluşturacak, karakterleri tasarlıyacak. kullandıkları grafikler (in game engine olduğunu iddia etmişlerdi) gayet güzel gözüküyor. o ekip de animasyon, programlama, modeller ile uğraşacak.

en azından 8/10'luk bir oyun yapıp orjinal oyuncuları tatmin edeceksin, bitti gitti.

anadolu coğrafyasında buğday ve saman ithal etmek kadar epic fail bir başarısızlık şunu yapamamak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 23.02.2021 at 19:07, arcane dedi ki:

ben de HBS'e bir boy buyuk gelir diye dusunuyorum ama simdiye kadar trailerlardan cikardigimiz olcek ve kaliteyi tutturmasi aslinda olmayacak is degil. bastan yeni studyoya emanet etmis olmalari da her kulvarda zirveye oynayan bir yapim olmadigini gosteriyor.

HBS denmis bir kere deginmeden gecemeyecegim. hala ayni insanlar duruyor mu bilmiyorum ama shadowrun'da, ozellikle hong kong'da piyasanin epey ustunde diyalog yazimi vardi. hatta obsidian'dan bile iyi is cikardiklarini dusunuyorum. vampire diyalog diyince akla gelen oyunlardan. tabii su asamada projenin yazim ihtiyaci kalmamis olabilir.

HBS nin bu büyüklükte işi olmasa da bence de sağlamlar. paradox işi buraya getirmese altından kalkar derdim de iş çok garip bir yere geldi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

preorder ve early access'ten bayagi bi zamandir uzak duruyorum. ikisinden de pisman olmadim. early access bi nebze oyunun gelisimine falan katki sagliyor hadi neyse de, preorder direkt anlamsiz bisey. para bugun yarindan daha kiymetli sirketler icin, iki skin verecekler diye niye parayi onlara baglayayim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...