Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2 [2020]


reampage

Öne çıkan mesajlar

Elma votkası konsolcu tier argümanlarla gelmiş hakkaten, bazı yerlerde düşük kaliteli kaplamalar göze çarpıyor misal o kapanan kapı vs. ama PC için free DLC olarak yüksek kalite kaplama olabilir, bu konsol versiyonu olabilir vs. çok fazla bilinmeyen var ve kaldı ki herkesin dediği gibi bu oyun için baya önemsiz bir detay.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 08.05.2020 at 08:13, Bone dedi ki:

grafiklerinden ziyade atmosferi çok daha önemli. ilk oyun bu konuda çok başarılıydı. sokaklarda dolaşırken sanki gerçek bir şehri dolaşırmış gibi farklı insanlar, farklı yaşantılar görüyorduk. bunda da öyle detaylar olur umarım.

J7eRO6a.png

Ben bunu bekliyorum baska seylerdense zaten bu detayi yapabiliyorlarsa oyun cogunlukla olmus gibi geliyor. O kadar yildan sonra umarim sacmalamazlar. Hadi o olmadi sadece modlamasi adam akilli olsun gene bir sekilde duzeltirler oyunu?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi başta dans eden adam benim de bi gözüme batıverdi ama zaten 1 sene önce gameplay videolarını fln izlemiştik gayet de iyiydi grafikler diye geçiştirdim. niye şimdi internette hayp oldu anlamadım. dowgrade fln mı oldu nedir.

al işte gayet mis grafikler. bir tek oynayan mal ve konsolcu bir de oyun biraz boş bu aşamada diye tepkiler vardı.

 

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eski gameplay trailer da hafiften 25 FPS performans maksimum gibi gozukuyor. Acaba konsol da falan calistigindan midir ? Yoksa ne bileyim,genel olarak performans sorunlari oldugundan mi ?

 

Ondan dolayi grafiklerde degisiklik yapilmis olabilir mi ? Genel performans sorunlari ve konsollardan dolayi ?

MaxDamage tarafından düzenlendi
Ek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...