Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic Games Store exclusivity meselesi


Sam

Öne çıkan mesajlar

şekil a1 derken şu ya da bu şekilde "kudurduğumu" mu düşündün? mantıklı bişi yapmış derken hem de? eski oyun da olsa iyi bişey denuvo'nun kaldırılması. performansa vuruyor dediğin gibi.

benim derdim "epic'te denuvosuz çıksın stemdeki kalabilir <3" değil ki, keşke hiçbirinde olmasa.

Spoiler

ama yeni/hype'lanan oyunu denuvolu çıkarıp eski oyunda kaldırdılar diye horoz gibi şişinmek de ne bileyim yani =))))))

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

epic'in yaptığı halk için halka rağmen, bazı atatürk inkılapları gibi. bunun için de exclusivity ve denuvo gibi uygulamalar necessary evil'dır. birgün belki outrage kültür pompalamak yerine yapıcı olunursa denuvosuz günleri görürüz. şimdilik ilaç duasına çıkılır anca

Spoiler

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamın içine oturmuş kötü review'lar, borazan vermişler ağlasın diye, oyun da bu, bakın kararınızı kendiniz verin:

https://store.steampowered.com/app/595280/Throne_of_Lies_The_Online_Game_of_Deceit/

son bir ayda 12 review'la mixed olmuş recent diye kahrolmuş, welcome to the industry. bunun çaresi epic usulü sansür diyorsa oraya defolsun gitsin bakalım kaç satıyor. oyunu estetik olarak birşeye benzemediği için rüşvet vermeyince epic sansürü steam'e de taşımak gibi dahiyane bir fikir geliştirmiş.

gidenler de tencent parası kuruyunca konsola veya mobile defolurlar, buraya yazıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...

/r/p*gaming şaşırtmadı epic'e laf sokuşturup, steam'in walled garden'a çevirmesini alkışlayan steamtard dolu. steam dışı content patch'i yasaklamak falan. pardon garden değil tabi ki, dev köle campı olacaktı, gaben'ın devlere kırbacı vurduğu... coding macht frei.

epic'in sağlı sollu hamleleri karşısında afallayan valve zümresindeki devlere kabadayılığa başladı. bundan sonraki hamle trailerlardan steam harici storeları buzlama falan olur zuhaha

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

steam hiçbir zaman walled garden değil, çünkü os değil. sadece bir storefront, tonla da rakibi var. aynı makineden hepsine girilebiliyor. apple bir forum bile sağlamıyorken steamin forumunu reklam için kullanabilmeyi istemek harbi trajikomedi.

“migros rafında bana ayrılan bölümde neden bim reklamı yapamıyorum” zihniyeti zaten epicten o kadar tiksindirdi ki insanları, apple gibi şirkete karşı çok kolay destek toplayabilecekken yapamıyor. 2018’de açsalardı davayı herkes alkışlardı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...