Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic Games Store exclusivity meselesi


Sam

Öne çıkan mesajlar

gene confirmation bias'lı anektodlar. birisinin %66 azalırken öbürününki artmış mı, ne kadar artmış, böyle tamamen eksik veriyle yanlı analiz olmaz. pompacı mike'ın "droneların yemen'den geldiğine delil yok demek ki iran'dan geldi" safsatası gibi.

hem gears 5 hem bl3 daha az satmış, buradan nasıl "fatman bad" çıkıyor anlamadım gene ama neyse, sanırım parodi mesajları ciddiye alıyorum lol.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

metacritic rating'i önemli değil, steamci butthurt şövalyelerin raidi. ama oynayan halk GOTY'ı verdi. epic'in bir bildiği var koymuyor. open review sistemi 2019'da internet etiquette'inin kalmadığı düzende gereksiz. review için bile bir curation gerekiyor, youtube'da, patide kafana denk adamların feedback'ine göre onayı verirsin.

benim oyum ile steamci bi partizanın oyu bir olabilir mi?!

Xenus tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onu ben gariban indieler için yazmıştım. halkların epic store'una gelmeliler diye, steam'de faşo gaben'a tribute verip, hunger games oynayacaklarına. gears falan developer üzerinden gitmiyor zaten publisher direktifiyle yürüyor iş.

ama büyük ip bile olsa yapılacak kar önemli, her türlü risk alıyorsun. hatta bu adamların gaben'e zırnık koklatmamaları lazım normalde. o yüzden ubi, origin, bethesda vs ayrıldı. ms steam üzerinden PC açılımı yapayım dedi ama patladı işte.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

steam'le ne alakası var la, kutulu versiyonlar da bok gibi satmış. bi de game pass'ın etkisi var, kim bilir kaç game pass kullanıcısı var şu an aylık, hepsi bedavaya alıyorlar oyunu.

 

oBagLc.png

 

hatta daha geçen gamescom'da binlerce bedava aylık gamepass dağıtıldı (bende bile var), hepsi bedavaya oynuyor şu an oyunu.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ms store'da ne çıktıysa infilak etti, konuşanı edeni yok. state of decay steam'deyken popülerdi, ikincisini oynayan yok ortada. uwp garabeti varken kimse ms store'a tamah etmek istemiyor. sweeney kendisi uyarmıştı o konuda yıllar önce ruhunu henüz şeytana satmamışken.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben indieleri sine-i epik'e dönmeye davet ediyorum. AAA'lar umrumda değil yani ama steam'e girme direkt negatif yazıyor. AAA için sıfır avantaj, profit'in kılçığı eline kalıyor. oyunun floplarsa zaten direkt gg. digital zaten physical'a göre ezici üstünlüğü ele geçirdiği için firmalar platform yatırımı yapıyor, gamestop batıyor vs. ama client tartışmaları zaten bl3 çocuğu koyduğu için önemi pek kalmadı. bütün bundan sonrası bayır aşağı. steam iktidarının sonu yakındır.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.dsogaming.com/news/warner-bros-and-funcom-have-removed-denuvo-from-batman-arkham-knight-and-conan-unconquered/

hmmmm bl3 gibi exclusive oyunlarına denuvo getirtip, vitrine ekmek bandırarak mı yoksa AnTI-cONsuMAh diye zırvalayanları parasını bastırıp oyundan denuvo'yu kaldırtarak mı? hangi türlü steam şoparlarını kudurtsa karar veremedim yaaaaani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. denuvo allahın kanunu değil ki, o da kırılıyor.

2. "piracy fiyat sorunu değil, servis sorunu" -guess who?

denuvo ilk haftalardaki hype satışlarını korumak (ve cpu'ya yüklenmek :3) harici bi işe yaramıyo anladığım kadarıyla, eski oyunlardan kaldırmaları mantıklı bi hareket. yiyosa hypemaster oyunu denuvo'suz çıkarsınlar =P

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

^ şekil-a

denuvo'suz çıkarmasınlar zaten çünkü bunu hakeden bi komunite yok.

cracklendikten sonra kaldırsınlar kafi. direkt performansı gimpliyor çünkü.

eski oyunlarda bile inadına steamden kaldırmasınlar ama epic'ten para alıp, epic exclusive denuvo'suz çıkartsınlar. ama gidip steam'den denuvo'lu versiyon olan O'NDAN BAŞKASINA HİZMET EDEMEYİZ tayfası olur. GOG'taki DRM FREE oyunu STEAM OLSUN BOKTAN OLSUN şeklinden alanlar gibi asdf

Sen de mi BEDMEN :///////

Xenus tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...