Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic Games Store exclusivity meselesi


Sam

Öne çıkan mesajlar

jim sterling ne kadar keko biri ya. adam kendisi adam gibi araştırmamış bile KS'da steam olarak belirtilmediğini. my sources, bana böle dediler diyo. şundan direkt işte. internet yüklenicek bişi arıyor.

https://www.cnet.com/google-amp/news/meet-the-angry-gaming-youtubers-who-turn-outrage-into-views/

story based bi crowdfunded oyunda story dlc olması daha saçma olmuş. konsolcu adam güzel yorumlamış. konsolcular şu pc steam mustard race crowdundan iyi durumda şuan.

Xenus tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://medium.com/@houseparty/houseparty-is-joining-epic-games-8b6344a4d8e2

yine basmışlar parayı.

 

zaten 2019 Q3'te bi in-game voice communications service açacaklardı bunlar, bu alımla birlikte teknolojiyi pekiştiriyolar heral. ya da tamamen mobil yatırımı da olabilir. nese steam'den sonra discord'a da bilenecekler orası kesin.

 

olm tam şey değil mi ya, mafya dizisinin yeni sezonunda yeni bi antagonist çıkartırlar birden şehre damlayıp arkasındaki esas kötünün desteğiyle sağa sola sataşır. kaynakları keser, haraçlar bundan sonra bana der, bölgeleri ele geçirir düzeni bozar falan sdsfs

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@razzRaziel hayır, konsol oyununu pc'e de getireceğiz dediler sadece ve getiriyorlar. pc steam gaming buna sevineceklerine neden steam değil, diye ağlamak... gidip switch exclusive mi yapaydılar.

8 saat önce, goldbären dedi ki:

benim paylaşımla bir alıp vermeediğim yok ne güzel sıradan oyunları koyuyor evet, ama herif steam kullanan herkesi steamci çomar diye aynı kefeye koyuyor öbür topikte. inşallah ekran kartı patlar.......

ben steamci kafatasçılığına karşıyım... sen de tuvalete giderken legoya basarsın inş.

publicity'nin iyisi kötüsü yok, özellikle yeni oluşan bi platform için. devrim hue denilen uwp failware xbox trailer'ını kaça katlamış view sayısında haha. bu tipler zaten pc gaming'in BEKA'sını düşünmüyor. varsa işleri internette oynamadıkları oyunların geyiğini yapmak, angry ranting, drama oluşturmak. internet puanı kasmak ama oynayan zaten oynuyor. meanwhile gaben artifact'taki son oyuncu bi de auto chess bandwagon'ına atlayadursun. the future is now, old man...

cus.JPG

amazon kadar yıllık geliri olan epic games + ödüllü sürdürülebilir UE ekosistemi + tencent based CHINA backing'iyle neyse ki pc gaming adına yeni bir devrimi başlattı. steam artık hasta bir adam, ea zaten terketmişti şimdi ubisoft terketti. oculus steamvr desteğini kaldırıyor. sırada square enix de avengers vs. oyunlarını epic'e alırsa bu iş tamam. it's ded jim... steam'i de hentai oyunlar için kullanırım artık. bak ona yarıyor...

valve'ın yola gelip cut'ını indirmesi lazım, yan gelip yatma yerine kaliteli oyun yapımına geri dönmesi lazım vs. publisher/developerların monopolye muhtacı kalmadı artık. %30 cut yerine üzerine para vericek artık adam gibi oyun sunabilmek için.

kötü adam mı? adeta cahil kitleye karşı, ama yine o kitle için devrim yapan ATATÜRK gibiler ?

Xenus tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"The game recently surpassed the $1 billion-mark from in-game revenue, according to the gaming intelligence company SuperData. “Fortnite” is on pace to generate more than $2 billion in 2018, which would value Epic Games between $5 billion and $8 billion, according to Bloomberg."

 

" Amazon annual revenue for 2018 was $232.887B, a 30.93% increase from 2017. "

 

Bos bos yatiyordum bakayim dedim de xenusun yazdigini gormeden bakmis oldum meh

 

Xenus artik acikla epic ne kadar oduyor sana yaverlik servislerin icin

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce, eldar dedi ki:

Böyle bir şeye bakma gereği duyman bile şaşırtıcı. Xenus başta kıl etmişti ama artık eğlenerek okuyorum. Foruma girince ilk buraya bakıyorum.

teşekkürler. ben de çok eğleniyorum buraya yazarken ahah

@cicibeybe 

profit abi yanlış yazmışım. makale de biraz dandikmiş 2017 amazon'u 3bil kar etmiş onla kıyaslamışlar. geçen seneki karları daha yüksektir ama.

https://nymag.com/intelligencer/2018/12/fortnites-fashion-industry-makes-as-much-money-as-amazon.html

baklava gönderecek mertebeye erişmedim hem ben daha ya dsdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya fortnite falan faso fiso sadece onla olacak iş değil bu. öyle olsaydı riot games zamanında tüm sektörü alırdı (tr'de aldı gerçi sdf). hem fortnite artık düşüş grafiğine geçiş yapmıştır, zirveyi çoktan geride bıraktı. özellikle de apex bunu hızlandırdı. bi de yani sonuçta toplamda csgo, tf2, dota'nın pazarları toplasan o kadar kazandırmamıştır ama bakmak lazım (gerçi valve paylaşmıyo sanırım satışlar dışında pazarda dönen kazancını).

 

hem çinliler var hem de bunlar baya venture capital topladılar. olursa vurucaz gözünden olmazsa epic games epic fail olacak olayı yani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@razzRaziel öyle değil işte abi. fortnite hala sağlam. zaten makale 6 aylık. EGS'i niye bu kadar agresif pushluyorlar sanıyorsunuz ki, fortnite ile uzun dönem gitmeyeceğinin bilincindeler. daha dauntless var, spellbreak var. rocket league'ini developer stüdyoyu aldı. chivalry 2 ve auto chess EGS exclusive geliyor. rainbow 6, ubi oyunları yine egs'de. discord server discovery'e bak yani popüler, communityli ne varsa saldırdı adamlar.

Xenus tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...