Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben anlamıyorum


Loex

Öne çıkan mesajlar

59 dakika önce, aktiftablet dedi ki:

 

Çünkü eski altyapı ile büyüyemiyordu forum. Bu modern hali ile 100k üyeleri bulabilir. İnternetin en zengin içerikli Türkçe forumu olma potansiyeli var, bilgisayar oyunları vs alanında. Böyle olduğu zaman da çok ciddi gelir elde edilebilir. O zaman bağış yapmayı bırak, (gerek bağışlarıyla olsun, gerek ürettiği içeriklerle) forumu bugünlere getiren biz eski üyelere kar payı bile dağıtması söz konusu olabilir.

100k lık kullanıcı forum hayalı varsa yönetimin başka forum açsınlar patinin olayı kapalı kömün olması değil mi?(Birde kar payı denmiş töbe töbe...)Yeni forumda istedikleri gibi at koştursunlar oraya buraya knight online pubg reklamı atsınlar komutan titleları aksın gitsin teraziler kırılsın.

He olay forum masrafı ise konulsun suraya bir maintance meter her ay doldurulsun bağışlarla ki 20senedirde bunu söylüyor birçok kişi. Ek olarakta pound ne la?! Hepimiza kralice zengini değiliz açın bir tl hesabı dürüm parası atar herkes. Yıl olmuş 2019 forumda insan kalmamış birde siz soğutmayın zaten yeni foruma geçince birçok kişi değişiklikten ben dahil birçok kişi irrite oldu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...