Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

System Shock 3


razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

cok yanlis firma yapiyor diyecektim. daha da betermis. taserona yaptirmaya calisip, begenmeyip devralmislar. 

(ultima) underworld diye oyun pazarlayip dark messiah klonu cikarmislardi. onu bile yuzlerine gozlerine bulastirdilar. steam forum postlarinda dev'ler post-release support icin buyuk konusuyorlardi. simdi baska oyun anons ediyorlar?...

gotumden salliyorum:

- system shock degil bioshock tipi gameplay. onun da dandigi

- epic store exclusive. 

yarisini bitirdik demisler. gameplay footage dusene kadar kuskucular arasinda yerimi alirim.
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
16 saat önce, arcane dedi ki:

yuzlerine gozlerine bulastiracaklardi. simdi en azindan bir sansi var.

Bu oyunla ilgilenen tanidiklarimin  hepsi Tencent bu ise girdigine ogrenince, sagolasin ben almiyorum dediler. Oyunun cikmasini bile beklemeden olu saydilar.

MaxDamage tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tencent tasdiklemek icin veya tencent'e para verin diye yazmadim tabii ki. bu sirketin onceki oyunu crowdfund'landi. stretch goal'un epey uzerinde para toplandi. vaatleri gerceklestirmediler. sorunlu bir release oldu. destekle duzelteceklerine dair sozler verildi ama tutulmadi. fazla sure gecmeden projeyi terk ettiler. warren spector name drop'layarak, eski klasikleri anarak yol anmaya calisiyorlar ama o ceki bozduracak donanimlari yok. biraz iyi niyet ve ayagini denk almayla anca mutevazi bir oyun yaparlar veya underworld ascendant kivaminda bir oyunu erken erisim usulu, zamanla yetistirirler.

gercekci olursak publisher destegi, kamcisi olmadan bu abilere system shock 3 diye gelip baska bir seyin sokunu yasamak daha olasiydi.
 

arcane tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...

konuya donersek bu oyun patlamis. otherside sitesinde oyunlar arasinda listelenmedigi gibi warren spector iki yeni "vurgun" pesinde.

immersive sim'lerde bir acik olustu. prey cikali 6 sene olmus... wolfeye yaklasim olarak aranilan tat olsa da olcek olarak cok uzakta. bioshock serisi infinite ile oynanisi ikinci plana atti. ken levine'in yeni oyunun da o acidan farkli olacagini sanmiyorum ama gorecegiz. arkane desen aciklanmamis bir projeleri var fakat son iki oyunlari simulasyon sevenler acisindan topu taca atti.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...