Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1


Llama

Öne çıkan mesajlar

5 dakikalik research yaptim;

Piastri 2023 icin as takim istese de, Alonso ve Ocon'u kesemedikleri icin yedek anlasmasi imzalamislar. Simdi Alonso beklenmedik sekilde "Ben kacar, bye" diye Aston Martin'e atlayinca, bunlar butun beyin hucrelerini kullanip "Aa bizim cocuk vardi, onu oturturuz arabaya seneye" diye press release yapmis. Piastri de "Kardes hayirdir? Bana sordunuz mu? Ben surmek istemiyorum belki" demis, McLaren'la gorusuyormus megersem pust. Bunu duyan Otmar Szafnauer de demis ki, "Kocum kapi gibi kontrat var elimizde 2023'un sonuna kadar, hatta belki 2024'e dogru devam eden, sen hayirdir?"

Benim anladigim Alpine bakkal gibi yonetiliyor, gotunden haberi yok heriflerin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Reddit'ten takip ettim ben de: Yedek anlasmasının sona erdiği tarih 31 Temmuz'muş; Alonso ise AM anlaşmasını 1 Ağustos'ta duyurmuş ve Alpine'in haberi yokmuş Aston Martin'e geçeceğinden. 

Bir yandan ise Alonso ile, Piastri'nin menejeri Mark Weber'in arası da baya iyiymiş. Komplo teorisi şu şekilde: Vettel'in emekli olacağı haberi Alonso'ya uçuyor (doğrudan söylemiştir herhalde, daha da iyi ahah). Alonso bir yandan Piastri'ye haber uçurup diğer yandan da Aston Martin ile anlaşmayı bağlıyor. Duyurusunu ise, opsiyon süresinin sona erdiği 31 Temmuz'dan sonra yapıyorlar. Piastri serbest kalıyor böylece sdfsds. 

Otmar ile Alonso hiç geçinemiyormuş falan zaten, Alonso resmen el plan dayamış Alpine'e. 

Şimdi Mclaren ile Piastri arasında anlaşma bekleniyor, olan da Ricciardo'ya oluyor bu durumda. Onun için de en mantıklı çözüm Alpine'e geri dönmek. 

2 günde sezonluk drama oldu

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tek sevemedigim takımdı reno. İyi oldu.

Ocon için Alonso yu bir şekilde frenliyordu takım bence. Aston, Son yarışta baya baya hızlı görünüyordu. Biraz istikrarlı olurlarsa daha iyi olabilirler. Ayrıca Alonso ile takım daha da güçlenerek devam edecektir. Bence Vettel istenileni veremedi, zaten Vettel de okey e dönüyordu. Emekli olucak

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Sezon arası bitti nihayet. Bugün başlıyor, Ohh waii.

Ferrari pit duvarini toparlayabildi mi acaba? 

Bu arada Cem e üzüldüm, oldukça ağır bir kaza atlattı. Sonrasında toparlayamadi, ayrıca ben yarislari izledim. Takım arkadaşi uzaya çıkacak perform göstermedi, tek pit stoplarla üst sıralarda yer aldı. F2 opening de Bölükbaşı görünce hypeleniyorduk, yazık oldu. Bı de oclar Cem in yerine kadın pilotla anlaşmışlar. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

26 dakika önce, miyaw33 dedi ki:

Ferrari pit duvarını enfes toplamış,dün q3 te leclerce yanlıs lastık taktılar.Adam yola cıkınca bu lastıkler ne dedı telsızden,pardon hata olmus dedıler.Hamılton redbulldan 2 sny yavas

aynısını f1 manager'da yaptım magnussen'e ama ben evde oyun oynuyorum halşksgds adamlar o hatayı pistte yapıyolar inanılmaz ya. ikidir şunu fark ettim, ferrari bi boklar yiyip sonrasında yanlış bi şey yoktu diye asla takımda suç bulmuyolar.

ola ki verstappen grid cezasıyla en arkadan başladığı yarışı 1. bitirirse versinler direkt kupayı, hiç gerek yok yarışmaya kalan yarışları

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Of hayatımda böyle mallık görmedim. Leclerc en hızlı türü atsın diye son tur pite aldılar, çıkışta alonsonun arkasında çıktı. Adam anaavrat gitse yeridir. 

Son anda geçmiş alonsoyu:) beş saniye ceza yedi şimdide. Gene puan gitti

miyaw33 tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...