Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1


Llama

Öne çıkan mesajlar

ben bu dönüşlerde geçmeye çalışan arabayı yol dışına taşırma muhabbetine çok tilt olmaya başladım. kuralları nasıl bilmiyorum ama bi önüne geçilmesi lazım bunun.

zhou türk olsa muhtemelen şu an parkta çocuklara şeker, çikolata dağıtıyodu. çok büyük kaza. sürüklenmeyi geçtim tekerleklere çarptıktan sonra arabanın altı duvara girmiş, tam tersi olsa çok farklı olabilirdi.

edit: 

 

zipzip tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Halo baya hayat kurtardı son bir kaç senede. Burda da halo olmasa büyük ihtimal gg di adam. Araç takla atip bariyerlere doğru giderken havalanıp bariyerlerin üstünden geçip arkadaki tel örgüye takıldı, böyle hayvani bir kaza f1 de görmemiştim grosjean kazası hariç. F2 de de bugün bir araç diğerine tam halonun olduğu yerden kafadan daldı, ordaki herif de halo sayesinde kurtuldu. Haloyu bulan, geliştiren, test eden, onaylayan herkese madalya vermeleri lazım

Bu arada ferrari pit tarafındaki mallıklarına devam ediyor, leclerc bu motivasyonla ferraride şampiyon falan olamaz artık, hamiltonun koltuğu için çalışması lazım.

Dark_Soul tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öncesinde de f2'de oldu büyük kaza, yine halo kurtardı.

 

ferrari çok garip kararlar veriyor, pit süreleri de çok berbat ferrari'nin. mercedes'in araba toparlamış görünüyor bayağı da hala ferrari ve redbull'a kafa tutacak seviyede değil. russell palesinin streak bozuldu ona üzüldüm çok. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son zamanlarda izlediğim, bu sezonun kesinlikle en iyi yarışıydı. Verstappen'in araç cortlamasa daha da heyecanlı olurdu bi ona üzüldüm. Ferrari ekibi yine sıçmaya devam ediyor, Mercedes arabayı toplamış sezonun ikinci yarısı direkt kafaya oynar gibime geliyor. Güzel sezon olacak.

Lec yerine Sainz'a yumuşak lastik takmalarının sebebi söylentilere göre şuymuş: SC girdiğinde 11 saniyelik bi süreleri varmış karar vermek için, ikisini pite alsa Sainz ikinci araç olarak bir süre bekleyecek bu sürede de Hamilton Norris falan Sainz'ı geçecekti. Sadece Lec'ü alsalar Sainz'ı son 12 tur baya geçen olacaktı, Lec zaten önde Sainz da son zamanlarda çok sıçtı, motivasyon kaybı olmasın diye Sainz'ı tercih etmişler LOL

İkisini de alıp sainz a birkaç sıra kaybettirseler daha iyi sonuç alırlardı sanki, en kötü Versoyla farkı azaltırdı Lec.

Neyse baya keyifli yarış oldu çinli gardaşımız için başta korktuk da o da iyimiş, önümüzdeki yarışlar da güzel geçer umarım.

21 saat önce, Fistan dedi ki:

yok ya ne nefes kesti, lec kanat kırık olmasa ferrari 1-2 geliyo, doğru düzgün geçiş olmadı son 10 turluk bölümde de hardla kaldı lec, kanatta kırık onu zorladılar sadece o kadar. serhanın gazına geliyonuz boş boş konuşuyo tam çöp adam ya bence

Kimse sallamamış galiba ama Serhan Acar'a çöp adam demek, bu yarışa dandik demek sdjfdslf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle abi malesef, adam bi geçiş olurken “bu muhteşem yarış s sporttaaa” falan diyor siz de gaza geliyorsunuz, ne yarışlar izledik, 5 tane geçiş olmadı şurda, geçen seneki silverstone daha iyiydi herhalinde ama işte gazı alınca korumak da gerekiyor heralde asds.bir de ferrariye yükleniliyor, bakıyosun polde başlamış ferrari 1. bitirmiş hehe. leclerc’i tutuyorum bu arada ben de ama her yarış istediğin gibi geçmiyor bunu 98de öğrenmiştim

Fistan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

redbull zaten honda çekildikten sonra powertrains'i kurup Honda güç ünitelerini kullanıyor 2025'e kadar. Planlanan sonra redbull'un kendi motorunu yapıp devam edecek olmasıydı ama şimdi Porsche güç ünitelerini kullanacaklar. Yani redbull porsche motoru ile devam edecek.

bLackcha0s tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yarıştı ama..

Silverstone dan sonra yine heycan dolu gecti. Yarışın basinda Perez e yazık oldu. Ferrari bugün uçuyordu. En hızlı araçtı hiç şüphe yok. Ama Sainz da motor patladı, az daha drama yaşanacaktı, yanan araçtan son anda çıktı. Günün sonunda Lewis podyuma çıktı.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...