Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Love, Death & Robots (2019 Netflix adult animation sci-fi)


akirafes

Öne çıkan mesajlar

32 dakika önce, Silphatos dedi ki:

la o kadar kötü mü yapma yav ?  biraz sonra başlayacaktım tam

Bence Vol. 2 kötü değilde, mesela Vol. 1 deki gibi Sonnie's Edge yada Zima Blue kadar unutulmaz denenecek bir bölüm yok. Hatta + olarak Vol. 1 deki kötü bölümler beni çok baymışken, bundaki sıkıcı bölümlerde üff bitse de gitsem moduna girmedim (son bölüm hariç, ama hikaye uyarlaması o, hikayeyi evvelden bildigimden ve hikayeyi de beğenmedigimden saldım onu - tabi üniversitede hikaye üzerine 3000 kelime yazmış olmanında etkisi olabilir).

Gene aynı şekilde şuan direk şunlar iyiydi diyebilecegim (ama dedigim gibi unutulmaz olmayan) üç bölüm var aklımda.

Özetle, bence, Vol. 2nin bölümleri çok daha kişisel zevkine uymasına/uymamasına göre çok daha niş bölümler, kendin bakmadan salma derim ben. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en sevdiğim bölüm 3.bölüm (pop squad) yazarı paolo bacigalupi (kesin yanlış yazdım) kurma kız ın yazarı ki kitapda çok iyiydi.

bu arada 3,bölümde geçen antikacı ile son bölümdeki otomobilin önünde durduğu antikacı aynı.baktım aynı stüdyoymuş hoşuma gitti bu ayrıntı.

ilk bölümü john scalzi yazmış ki (yaşlı adamın savaşı) adam gayet akıcı kitap yazar kaç kere de hugo ödülüne aday oldu bir kez de ödüle sahip oldu ama bölüm meh ya

tipik netfilx 2.sezonu olmuş yapım ortalamam meh

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her izleyecek olduğumda bu başlığı görüp cayıyorum 2 haftadır lol.

ya ilk sezonda da zaten tam potpuriydi, "verin parayı ne isterlerse yapsınlar" gibi bir proje, belli bir direktifi yok belli ki. bu sefer bölüm sayısı çok daha az gördüğüm, hit-miss için yeterince büyük bir zar sallama havuzu değil. o yüzden çok da şaşırmadım yorumlara hani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...