Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğal gıda a.k.a organik


paspatur

Öne çıkan mesajlar

Yakında ki çiftlikten yumurta, inek ve keçi sütü alıyorum. Zeytin ve zeytinyağıni kendi bahcemizden karşılıyoruz.

Alınan sütten, yoğurt, peynir ve tereyağı yapıyoruz. Yumurtalar da gayet iyi. Bazen kendim topluyorum. çiftlik sahibi ile yaptığımız peynirleri kapistiriyoruz sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gökçeada da  gökhan diye biri var ondan alabilirsiniz. Gittim gördüm ben tavsiye ederim. Gökçeada  organik işinde cok cok iyi. Hem halk bilinçli hem de yönetim çok dikkat ediyor. Gökçeada'nın izole olmasını iyi kullanmışlar. 

https://www.tripadvisor.com.tr/Attraction_Review-g1672179-d10665040-Reviews-Gokhanin_Bal_Ciftligi-Gokceada_Canakkale_Province_Turkish_Aegean_Coast.html

telefonla sipariş alıyor:0541 459 75 16

 

 

Masticore tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...

kendim gurme olduğum için başka tatları denemek için ve sipariş verdiğim ürünleri tahlil amaçlı birçok firmayı denedim , erzurumdan www.recepacarsut.com firmasını çok beğendim , ambalajından ürün lezzetine ve doğallğına kadar her şey mükemmel çok memnun kaldık şuan tüm akrabalarımla beraber bağımlısı olduk :) :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sahibini şahsen tanıyorum, hatta ablamın sınıf arkadaşı. Ben sebzeleri oradan söylüyorum.

 

Farge Organik link - https://good4trust.org/fargeorganik

 

Çok profesyonel müthiş falan olmayabilirler. Ben memnunum, bi sıkıntı olduğunda wapp ten konuşuyorum hallediyoruz. Gelen ürünler tarla ürünleri, ilaçsız falan filan. Dediğim gibi sahibini tanıdığım için kafam rahat.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...

organigiz.org

alan adına bakınca kurumsallaşmış markalaşmış bi yer gibi geliyor bende öyle sandım ilk. sipariş verdiğimde etiketsiz direk elle kapatılmış kavanoz gelince şaşırmıştım iyimidir değilmidir diye güvenememiştim. sonradan ekşiden felan araştırınca anladım işe ticari amaçlı değilde gönül işi olarak başlayıp sonradanda markalaşmamışlar bilerek. ödeme havaleyle yapılıyor, direk sanki akraban bir şey gönderiyormuş gibi geliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...