Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar ve kitabı yasaklayan kahveci


sabonis

Öne çıkan mesajlar

kahveci dediğin hele hele butik kahveciyse sattığı şey zaten ortam oturma rahatlığı muhabbeti bilmemne

sen bunları satma fazla oturma zittir git de sonra 20 tl ye kahve sat hadi oradan diyorum

eğer haftasonu problemi varsa haftasonuna ayrı menü çıkartırsın ya da italya uygulaması yaparsın ayakta kahve 5 tl oturarak 8 tl diye

gelip oturan adama kalk git bilgisayar açma kitap okuma diyecekse neden kahve açmış ki gitsin kahvehane açsın dururp dururp "çay almayan var mı " diye bağırıp masaya cay atardı zorla

 

gelmesinler abi bana kar marjı bilmemne mesajları ile kahvenin sütü maliyeti belli döndürmüyosa dükkanı zam yap

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kadıköy esnafının burnu fena havalarda ya

 

sadece beyaz türklerle ve naif insanlarla muhattab olduklarından , müşteriyle nasıl muhattab olunması gerektiğini unutmuşlar,hatta umurlarında da değil.

 

eskiden beri böyle bu kropka , osuruklarını nimet sanıyorlar , kahveleri güzeldir ama.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence gayet haklilar cünkü ortada bir matematik var ama olayi yaklasimlari fazlaca dürüstce bizim ülkede dürüst davranis linc ile karsilanir onun yerine her yarim hadi bilemedin 45dk bir birisi gidip efendim ne alirdiniz dese sorun cozulurdu hic boyle lincde yemezlerdi. Hem böylelikle mesela müdavim olarak oraya gelenlere anlayis gosterirsin ama bir kere gelmis hic kalkmayan hödügün birini de sallarsin. Batmalari gerekiyor ama yaptiklari aciklamadan dolayi degil yöntemlerinden dolayi.

Ikinci alternatif alip gitme ve oturma fiyatini farkli yaparsin alip gitme 5tl olur digeri 30tl herkes mutlu.Cimriler de defolsun gitsin dersin.

oldun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 13.03.2019 at 18:32, Komodo dedi ki:

52789833_407126220067227_142402410717480

Önceki sayfalarda değinildi mi bilmiyorum da, adamlar kendi işletmelerinin adını bile yanlış yazıyor. Çok birşey beklememek lazım.

"10.000 tl kira veriyoruz" gibi bir laf etmişlerdi. Senin gelir gider tablondan müşteriye ne? Zorla mı açtırdılar sana orayı? Zamanında bu üçüncü dalga kahveci furyası yayılınca ufacık dükkana o kiraya razı olup gaza gelip açmışlar şimdi de küstah küstah laflar ediyorlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 13.03.2019 at 12:11, serjuhan dedi ki:

Yani bir noktada haklı olsalar bile bunu bu şekilde söylemek direk kendi ayağına sıkmak olmuş. Farklı şekilde bunu alttan alta empoze etsen neyse ama direk olarak "YASSAK KARDEŞİM" dersen siki tutarsın.

Kapanışı yakındır abi not alın.

direk değil direkt. hiç mi rahatsız olmuyorsun yazarken?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17 dakika önce, serjuhan dedi ki:

@ZyrobodSen baş harfleri vb. büyük yapmıyorken ne kadar rahatsız oluyorsan ben de o kadar rahatsız oluyorum.

Ayrıca şu başlıkta o kadar çok yazım hatası varken bir buna takılmışsın. Bir kuyruk acın mı var hayırdır?

kuyruk acım yok. mesajları okurken yazdığını gördüm ve kusasım geldi. doğrudan anlam kayması var. yanlış kelime kullanıyorsun açık açık. bu tembellikten vazgeçmek gerekiyor. burada dolmuşlarda da görüyorum, adam "direk" yazılı tabela asmış cama. yazıktır, günahtır. ara sıra tdk veri tabanından sorgulama yapabilirsin acaba kelimeyi doğru mu yazıyorum diye. evet, ilk kelime büyük harfle başlar, haklısın, bu benim eksiğim fakat şükürler olsun ki anlamı "doğrudan" olan "direkt" kelimesini "direk" diye yazıp direğe toslamıyorum. savunma mekanizmanı harekete geçirmeden önce dur bir düşün.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...