Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Oyun Güncellemeleri


Llama

Öne çıkan mesajlar

vay nankörler vay. adamlar sektör standardı olan bir arabirim haline getirdi, diğer herkes steam client'ı kopyaladı yıllarca. hangi launcher'da ne var da steam'de yok? hepsini kullandım, hepsi steam'den daha geri hala. "en yenisini yapıyoruz, steam'den iyisini yapalım" diyen yok, oyunu açma düğmesi bir de satma düğmesi koyup bırakmışlar epic'te filan, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Alıntı

Responding to a Twitter user, Epic Games founder Tim Sweeney confirmed that the team is “working on a review system” for the Epic Games Store. It will be based on the review system on the Unreal Engine marketplace, explained Sweeney, who added that the review system would be “opt-in” by developers. This means that it will be up to game developers whether they display user reviews on their game pages or not.

işte steam'e laf edenlerin hakettiği bu lol.

güncellemeleri bende de otomatik yapmak için bekletiyor, pc'yi kullanmadığın anı bekliyor olabilir ama, araştırmak lazım emin değilim.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi biri epic shill'ligi yapmis gibi carpitmayi birakalim. 

yazilim/arayuz/functionality store clientlar kadar dar bir mevzu degil. tok satici steam minimal efor ile idame ediyor. yazilim dunyasindan biraz haberdar insanlar icin hakikat bu. discord'un cikisi sonrasi steam'de yasanan hareketlenmeyi goz ardi edebilmek icin hem kor hem de sagir olmak lazim.


 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazılım dünyasını biliyoruz işte, dünyanın en değerli şirketi 10 yıldır aynı itunes. hala backup dosyasını c'ye atma dışında seçenek sunmayan yazılım. discord storefront olarak açılmadı, sonradan store'u koydu popülaritesi sayesinde. steam de ondan kopyalayan ilk storefront client. steam'de hareketlenme olabiliyor yani, diğerlerinde olmayan birşey bu. origin vs hep sakat yıllardır. steam ve gog galaxy dışında yok herhalde storefront client'ları arasında kendilerini geliştirmeye çabalayan. konsol ve mobil storefrontları dahil buna. ps store'da hala wishlist yok. böyle uzar gider yani, yazılım dünyasından bihaber değiliz. ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Steam in IOS app i bayagi geri diger mobil app lere gore(diger mobil app ler=mevcut sik kullanilan app ler). App in featured sayfasinda, titlelar arasinda gecis icin smooth scrolling bile yok. Genel olarak yavasta. Steam Guard ve confirmations olayi olmasa kurmam bile telefona.

Gaben i seviyoruz ama biraz yatirim yapsin amk. Zaten ortada hl3 tarzi bir projede yok. Dota, cs, tf tarzi oyunlar kendi kendine kar ediyor. Bizimki kurdum supermarketi perakende perakende takiliyorum modunda. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ios app ne alaka, steam client'ı konuşmuyor muyduk? o daldan bu dala ne zaman atlandı? apple aktif olarak steam'in önünü kesti zaten her fırsatta, link dahil. salladılarsa şaşırmam.

steam client fosur fosur her hafta update oluyor, epic çinli ve çoluk çocuğun skin için babasının cüzdanını başladığı parayı basıp "buy/play/friends" harici olmayan store'una exclusive bağlıyor. konuşulan vay efendim neden update olmuyor. neyle kıyaslıyorsun deyince steam'in dünyanın en zengin şirketi tarafından önü kesilen platformdaki mobil app gösteriliyor topkek.

"bulup da bulanma" sözü tam bunun içinmiş.

steam'e dediklerinizi yapsınlar da "şişko parayı aldı, çalışmıyor, epic de gelmese hiçbirşey yapmayacak" tam bir nankörlük örneği, hakettiği epic store o mantığın.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...