Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14


Saeros

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...

bugün 5 gün oldu. kafamda onlarca soru ile düşünüp duruyorum sadece. Ne zaman sorularıma cevap bulurum, bulmalı mıyım, bulmak için aramalı mıyım bunu da bilmiyorum. Sakinleşip, kabullenmeye ihtiyacım var.Kişisel krizlere tekrar sürükleniyorum. Nasıl devam edeceğimi, kendimi toparlayacağımı bulmakta da zorlanıyorum. Zaten pek mutlu insan değildim, tek tutunduğum yaşadığım ilişkiyken artık bundan sonrası da frensiz, yokuş aşağıya. Daha önce de yaşadım ancak her zirveye çıktığını sandığında insan unutuyormuş çıktığı yokuşları. Yine inerken, ulan bu kadar zor muymuş buralar, nereye kadar gidiyor acaba diyorsun. insan olmak ne zor bir şey aslında. içinde herkesten her şeyden kötü, inanılmaz bir düşman besliyorsun, her fırsatı değerlendiriyor, vicdansızca seni eleştiriyor. Canı da acımıyor herifçioğlunun. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Bizim kanalda da parça pinçik ofise dönme durumu başladı. 2 hafta önce haftanın nöbetçisi bendim. 20 temmuzda 1 haftalığına daha gidecekmişim.

Üzücü olan hiç bir şeyin gram aksamamasına rağmen geri dönüyor olmamız. Şu süreçte tek bir kez bile sorun yaşamadık hatta herhangi bir aksilik yaşanırsa (2015'teki gibi ülke çapı elektrik kesintisi mesela) kanala 3 dakika yürüme mesafesindeyim. Anında müdahale edebilirim. Ama ııh... O ofise illa ki gidilecek ?

Don atlet, bacakları masaya uzatarak çalışmayı çok özlücem.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...