Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14


Saeros

Öne çıkan mesajlar

Okul hayatindan is hayatina gecince, arkadaslarla gorusme ciddi bicimde azaliyor. Ozellikle Istanbul gibi bir kentte yasiyorsan. Ben Tr ye tatile geldigimde gorusuyordum elemanlarla, hepsi sen gelmesen bisi yaptigimiz yok diyordu.

Birde millettin colugu cocugu olunca sosyal hayat iyice mala bagliyor.

Dasaa tekrar gecmis olsun. Hissettiklerini cok iyi anliyorum, Istanbul da herkes birbirini ayakustu zikmek derdinde. Vaktiyle bizim eski hatun(uzakdogulu) tatile geldik, taksicinin teki, abi bunu birak rus al, onlar daha iyi gibi sacma sapan bir laf etmisti. Sana ne ulan, onundeki yola bak once. Sinirlendim gene.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 20.08.2019 at 19:26, dasaaa dedi ki:

bir insan cinayet islemeye ne kadar yaklasir gormus olduk. cinnet nedir, nasil getirilir? bu aksam a haber'e falan cikardim sanirim.

"valla nasil oldu ben de anlamadim tam olarak. bi baktim kafatasini acmisim."

six feet under'in bir bolumunde, kahvaltida masada oturan kocasina daliyordu kadin tava ile... simdi hatirladim onu.

 

neyse abi. kotu her bir sey.

O kritik aşamada sende çok sinirli oluyorsun dikkat et kendine.benim salak kardeşim birde o süre içerisinde davalık olmuştu.gerçekdren katil olmaya ramak kalmıştı benim içinde.aynı durumları bende yaşadım 2015 de ve hala etkileri devam eder bende...o yüzden dikkat et en hafif atlatmaya bak yoksa gelecegini bile etkiliyor maalesef

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen sene istanbulda doggo diye bi app kopek yurutucu ariyordu. Sadece kadikoy, besiktas ve zeytinburnu ilcelerinde hizmet veriyolarmis. Bu nedenle de bu ilcelerden basvurulari degerlendireceklermis.

Mail attiydim "Ben her yere gelirim bana yol komaz. 13 yildir kopek bakiyorum. Ustune 4 yildir da cift kopek gezdiriyorum. Benim gibisini bulamazsiniz. Alin beni" diye yazdim. Ki oyle yani. 2 köpeği bir arada yürütmek ayrı mesele.

"Yok istemiyoz biz sadece ayni ilcedeki yurutuculerle kopek sahiplerini tercih ediyoruz. Sariyer'de hizmet vermiyoruz" diye cevap verdiler. Mal heralde bunlar diye sallamadim.

Bu sene ise basladiktan 3 gun sonra aradilar. Tum İstanbul'a hizmet vermeye karar vermisler. Eski basvurulari kontrol ederken beni bulmuslar. Ben cok ideal bir yurutucu olurmusum. Cok tecrubeliymisim. "Artik tam zamanli ise basladim. Tesekkur ederim" dedim. Telefondaki kiz 2 kere inatla "peki isinizden istifa edip köpek yurutmek istemez misiniz" diye sordu.

He tabi oldu anam. Zar zor buldugum isten istifa edecem.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...