Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14


Saeros

Öne çıkan mesajlar

her gun ayni seyi giymek degil,hergun ayni seyleri giymek yanlista degil.bi sure sonra ustune basina bu ne giymis gibi degerlendirecek basit insanlar olmuyor etrafinda cunku.

ihtiyacin olan kadarini kadar giymek/almak,daha basit yasamaya basliyorsun.aslinda benimki biraz daha yuk azaltmakla basladi yurtdisina gitmeden once ihtiyacim olmayan herseyi sattim,satilmayanlari da aile ici dagittim.2 yildir cok ihtiyacim yoksa da pek bisi almadim hayatimin geri kalaninda ic camasiri corap almasam bile yetecek kadar kiyafet birikmisti evde o beyaz yakalalik ve online shopping kotu baya,kampanya indirim su bu derken dolaplar ev gereksiz stok copluge donuyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 saat önce, bLackcha0s dedi ki:

ben de bu arada less is more kafasındayım da benim hiçbir şeyim yok. cidden yok. pantolon yok pantolon ? bir tane. bot almam lazım yok. off anksiyetem azdı yine neyse ?

Abarttigin kadar olsa yolda taslarlar panpa. Varda ESKI BU YEAAA cekiyosn sanki. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ister istemez minimalisme girdim iyi oldu ama, zayıflayınca giyecek 1 tane kıyafetim kalmadı. Fiyatlar da kol gibi olunca idare edecek kadar kıyafet aldım işte 2 tane kotum var mesela, 5 gömlek 5 tane düzgün 5 tane dandik tshirtüm var giyip duruyorum sürekli. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 mont 1 bot 3 spor ayakkabı 1 tane klasik ayakkabı 1 takım 2 beyaz gömlek 2 gri gömlek 1 siyah gömlek 4 tane kareli gömlek 

bitti hayatım 

edit: 15 senedir memurum ha bunlarla geçiyor günlük yaşantım birde siyah kazağım var gömlek üstüne giymek için tamam

Llama tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu kıyafet konusu çok dert olmaya başladı, düz siyah tshirt giymeye başlayacağım yakında. geçenlerde gezmiştim birkaç mağaza ama düzgün bulamadım, nerden bulabiliriz ki acaba güzelinden bisiklet yaka? alayım 5-10 tane değiştire değiştire giyeyim hiç kasmadan

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük dert gerçekten kardeşim. Siyah t-shirt dünyanın en zor bulunan kıyafetlerindendir.

Gir Mavi'ye al işte lan hangi mağazaları gezdin de bulamadın? Güzeli müzeli yok, düz siyah t-shirt işte. 

Her gün siyah giyme dönemi bitmedi mi bir de ya, biraz renkli giyinin lan içim kararıyor her gün kahverengi ve siyah giyen insanları gördükçe. Tamam siyahı ben de çok severim de hep de siyah giyilmez lan, gotik misiniz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...