Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1: Drive to Survive (2019) - Netflix


cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Geçtiğimiz sezonu anlatan bir belgesel yapım, dün denk geldim ve bir solukta bitirdim. Önümüzdeki hafta başlayacak yeni sezon öncesi iyi oldu. Yapımcısı daha önceden Senna'nın belgeselini de yapan James Gay-Rees.

Bu ilk sezonda Ferrari ve Mercedes onay vermediği için bu takımlar ile ilgili pek bir şey yok, Ancak böyle olması daha iyi olmuş gibi geldi bana, alt sıra takımların birbirleri ve kendi içlerindeki kapışmaları çok güzel anlatmışlar. Yeni sezonda tüm takımların katılımını istemişler, önümüzdeki hafta ilk yarış ile birlikte çekimlere başlıyorlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

bölüm 4;

Spoiler

 

reno ile red bul arasındaki ayrılığı sonra pilotun gitmesi ve basın açıklama önceki iki teknik adamın konuşması 

çok gerdi beni ya reno sahibi ne kıl adam ukala ya sana bir motor ve pilot lazım demesi aradaki bu seneki çekişmeyi daha ayrı özel kılıcak anlaşılan

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yavaş yavaş izliyorum ben de 4. bölümde falanım sanırım red bull & renault savaşında.

Çok başarılı bir çalışma olmuş, pit duvarının arka tarafında neler döndüğü, pilotların/yöneticilerin duyguları falan.

Umarım bu sezon ferrari ve mercedesi de dahil ederek daha da kaliteli bir iş hazırlarlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bir hikaye anlatimi ve editleme ornegi.

genel olarak ne hikaye cikacagini bilmeden sene boyunca yapilan cekimlerin ustune boyle bir sey ciktigini, cok daha fazla kullanilmayan malzeme oldugunu dusunuyorum. ana hatlar bellidir (yasli pilot/genc yildiz, fakir pilot/genc pilot, orta seviye takimlarinin mucadelesi vs vs.) ama anlatim gerceklesen olaylar ile asiri iyi bir hal aliyor. grosjean'in hikayesi sanirim olayin sartlarina gore eklenmis bir hikaye sanirim. oldukca basarili.

diger taraftan, bir grup zengin cocugunun (neredeyse hepsi... ocon haric dedim..) ego manyakligini izliyor olmak rahatsiz edici gelmedi degil. 2-3 yasindan beri siki tasagina denk olan, ailesi tarafindan karting'e yonlendirilmis cocuklarin kendini tanri gibi gormesini izliyoruz. yanlarinda da neredeyse hepsi ego kabarmasindan olecek mudurleri vs var.

anlatim sahane ama asiri materyalist, makyavelist insanlarin ukala suratlarini ve boburlenmelerini izlemek komik de gelmedi degil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...