Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apex Legends (Respawn/EA/Battle Royale)


progamer

Öne çıkan mesajlar

ben de girdim denedim.
beklentimi çok mu yüksek tuttum bilmiyorum ama, aklımı başımdan almadı.

ilk oyunda voice kullanan güzel bir teammate denk geldi. üçüncü olduk.
sadece adamın peşinden gittim.
son ana, daralana kadar uzaktaki düşmanların sadece seslerini duydum hep, blizz grafiklerine alıştığımızdan, öne çıkmayan etrafa mekana karışan player için farkındalığım yokmuş demek ki sdf

Sesler harika. Sesler çok başarılı.
komut/ping sistemi de olmuş.
sesleri harika.

tşk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
On 11.03.2019 at 10:07, Aiko dedi ki:

gelip geçici bi oyun bu da. fortnite'ın büyükler için olanı gibi

50 milyon oyuncuya erişen bir oyun için "gelip geçici" demek baya talihsiz olmuş. Oyun çok çok çok iyi.  Bütün BR oyunları arasında açık ara en tamamlanmış, en dengeli, oynaması en zevkli ve detayları en iyi düşünülmüş oyun. He ama tabi "gelip geçici" neye göre kime göre? Şu ankinden az oynanıyorsa gelip geçici mi olmuş olacak? 

Oyundaki ping sistemi, attachmentların otomatik yerini alması, takım arkadaşın ölse de tekrar kaldırabilmen, bi Overwatch kadar farklı olmasa da farklı class'lar olması, oyunun parkour'a izin vermesi ve hızlı oynanış tarzı. Bunlar inanılmaz büyük artılar ve çevremde istisnasız herkesin oynamasının sebepleri. Fortnite'ın büyükler için olanı diye aşağılamaya çalıştığın noktayı anlamadım. Fortnite zaten daha ufak yaşa hitap ettiği için aşağılanıyor, BR olduğu için.  

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BR pek türüm değil. PUBG hiç oynamadım. Sömestre'de yeğen misafirliğe geldi 4-5 gün eve. Gelmişken benim bilgisayarı da görünce kurdu Fortnite'ı. Gittikten sonra ben de bi deneyeyim dedim. Olmadı. Yok kule kur, yok adamı vur. Yaş 40, yetemedim gençlere.

Sonra tesadüfen Apex'i gördüm. 2 haftadır falan ara ara takılıyorum. Bence dibine kadar eğlencesi var oyunun. Ha süper oyuncu muyum? Piiiy, 35-40 kill falan var. Bloodhound'dan başkasını da almıyorum mecburi değilsem. Mirage ile Caustic'i de açtım bu arada.

Eğlenelim, hedefimiz 1554487000215 kill olmasın, bakalım dalgamıza diyen olursa ekleyin işte: Dandique

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun her ne kadar eğlenceli olsa da çabuk bayıyor bence. Tek map olması, Peacekeeper dışındaki hiçbir silahın aman aman bir silah olmaması (bence) ve solo/duo girememek hoşuma gitmeyen yanları. Bir gaz başladım ama şimdi girmez oldum pek. Battle Royale'den gına geldi sanki biraz, onun da etkisi olabilir. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek. Oyunda sniper ve assault rifle'lar son derece tirrek. Gamechanger olan silahların hemen hemen hepsi close range silahlar.

Tabi AR ve sniper'ları tirrek yapan bir diğer sebep de oyunun fazla hızlı olması, koşup kaymalar, double jump'lar, abilityler derken adama doğru düzgün isabet ettiremiyorsun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...