Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Auto Chess (Dota2 Custom Game?)


paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

kazanamayanlar için en basit win taktiğini veriyorum.

hiç reroll veya level basmıyorsunuz 50+ gold olana kadar. gelen karakterlerde sadece ve sadece str karakter alıyonsunuz. başka bişi almıyosunuz. 50+ olunca 9 levele kadar basıyoruz ama min para sürekli 50 olacak dikkat edin. str hero gelirse almaya devam ediyoruz. 9 level olunca 9 str buffını alınca kazanmaya başlıyoruz. sonra win zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rng faktörünü azaltacak çok güzel öneriler dönüyor underlords redditinde. yapımcıları da reddit'te aktif. TFT'ye nazaran underlordstan daha umutluyum ben bu kadar kısa sürede geçirdiği değişimi de görünce.

en basitinden şu öneriyi eklerlerse oyunun kalitesi ve zevki aşırı artar ya: 

 

Khiran tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 saat önce, Flassh dedi ki:

poolda ki hero neye göre belirleniyor. belli bir limit var mı ? atıyorum karşı taraf drow 3lemiş ise bana drow gelme sansı azalıyor mu ? ya da bi önce ki el drow aldıysa, bi sonra ki el bana drow gelme sansı azalıyor mu ? yoksa her el hero pool u resetleniyor mu

belli bir miktarda hero var pool'da. atıyorum 20 tane drow varsa adam drowu üçlediyse 11 tane kalıyor geri ve sana gelme şansı azalıyor tabi ki. o yüzden diğer rakipleri de takip edip onların gittiklerine göre de strateji yapmak lazım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teamfight tactics (tft) lol'ünki zaten, sanırım yarın tr serverında çıkıyor. pbe'de oynadım da hataları boldu ben baktığımda, servera girmek zulümdü zaten. tr serverına gelince oyun fena kitlencek muhtemelen, seviye 10 altı oynayamayacakmış bir süre, custom game'lere min.10 oyuncu sınırı getirmişler, serverları rahat tutmak için önlemler almışlar da pbe'de çok çektiler binen yükten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

item dinamikleri çok farklıydı benim gördüğüm, bir de çok hızlı ilerlediği için her şey oyun sırasında okuyup anlamak zor oluyor

autochess ile underlords'da da benzer konu var gerçi, ama orda herolar neredeyse 1'e 1 aynı. oyun akışında ufak farklılıklar var, itemlar farklı vs.

ama 3 oyunun da ortak noktası belirli kombinasyonların belirgin güç sağlarken bazılarının hiç bir işe yaramıyor olması. bunlar dengelendiği zaman karakter sayılarını takip etmek, gelene göre alternatif abcd planlarıyla ilerlemek, rakibe göre aksiyon almak vb daha önemli olacak

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valve oyunu aceleyle çıkararak twitchi kaybetti ya yine. mobil oyunun bire bir halini çıkardılar resmen pcye ve insanların çoğu oyunun o halini oynamak için dota 2 battlepass'a para verdi. bana kalırsa şu anki halini iyi toparladılar ama twitchi geri kazanmak zor iş, nasıl yapacaklar bilmiyorum. malum piyasa artık twitchten dönüyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben günlerdir ikisini izliyorum. Hatta tft yi 2 kat fazla izlemişimdir. Tft nedense sıkıcı görünüyor. Belki lol yerine dota ile başladığım, dotayı daha fazla oynadığım için olabilir. Ön yargı sorunum varsa diye tft izlemeye devam edeceğim. Tavsiye streamer varsa iyi olur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...