Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wayne (YouTube Originals)


smyrnas

Öne çıkan mesajlar

Başlığı varmıydı ben bulamadım ama dizi beni benden aldı.7 bölüm yayınlanmış.

15 yaşındaki Wayne’i takip eden dizi, Wayne’in sevgilisi Del ile birlikte atıldığı şiddet dolu maceraları işleyecek. Babasını kaybeden Wayne, o ölmeden önce çalınan klasik arabasını bulmak için zorlu bir yolculuğa çıkıyor. Sevgilisi Del’in de eşlik ettiği bu yolculuk kanlı bir maceraya dönüşüyor.

YouTube Originals platformunda izleyici karşısına çıkacak olan anti-kahraman dizisi Wayne, Deadpool’un senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick’in imzasını taşıyor. Shawn Simmons’ın yarattığı ve senaryosunu kaleme aldığı dizi, başlıca rollerinde Mark McKenna ve Ciara Bravo'yu buluşturuyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Rhett Reese, Paul Wernick, Greg Coolidge ve Kirk Ward gibi isimler görev yapıyor.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=PFOtvHtyW8s?feature=oembed" width="459">

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla öyleyse iyi bait yemişim. lan diyorum bi de batmanle alakası olsa bile bu ne lan ergen ergen konular falan ahah. ergenlikle alakalı şeylerden nefret ediyorum galiba.
geçen sex education neymiş diye açtım, çoluk çocuk ortamı görünce ilk bölümü bitiremeden kapadım.
deadly class'ı da öyle.

dün bumblebee açtım ergen kızların kötü kızlık yapıp okulumuzun masum başrol kızına çektirmek istedikleri zulüm ve yakışıklı bir oğlan...

kalsın abi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunlarin sales pitch meetingleri nasil geciyor acaba.

-hey harika bir senaryo yaziyoruz. john wick gibi ama daha bi americana, daha bir ergen. "wayne'i mi dunyadan koruyacaz yoksa dunyayi mi wayne'den koruyacaz!!" falan gibi havali sahneler de var. ve azicik da baby driver'a benziyor falan.

+oo harika, cek cek!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...