Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Excel Import / Bulk Data Insert Yardim


Utterable

Öne çıkan mesajlar

merhaba,

danismak istedigim bir konu var. cok kaba sekilde aciklamaya calisayim (yazilim ile pek aram yok mazur gorun)

elimde bir portal, portaldan dogru akan bir data var. bu data an itibarıyla manuel olarak CRM'e geciriliyor. bu aktarimi bir sekilde otomatize edecek herhangi bir sisteme ihtiyacım var. parasi pek onemli degil.

ise yarar bi sistem buldum gibi oldu. osmanlica yazilarin scan edilip sonrasinda dijital ortama akmasini saglayan guzel bi yazilim cikartmislar, bunu bize uyalarmak icin 50bin tl (para onemli degil demistim ama bu ne) istediler. uzaklastik.

portal uzerinden gelen veri belli parametrelere bagli. yani cercevesi aslinda cok degismiyor. yine de bir sekilde sorunsuz gelse dahi manuel olarak crm ortamina girisini saglayan bir editor olmadan islemi sonlandiramiyoruz. manuel kismi ortadan kaldirip patir patir aksin istiyorum. ne yapabilirim ?

troll icin de ve destek icin de sonsuz tesekkurler :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

text olarak geliyor

adamlar bir osmanlica brosuru dijitale text bazli otomatik aktarabilen bisey yapmis, tek bulabildigimiz ornek oydu diye onun uzerinden aktarabildim

kullanici portala girer. en cok sattigi urunler listelenir. listelenen urunler arasindan URUN + ICECEK seklinde menu ve fiyat sablonu olusturur

elime ulasan sablonun uygunlugu kontrol edilir, uygun ise editore akar, editor tavuk sis + ayran 10 tl seklinde zaten aktif kullandigimiz commerce server catalog manager'a manuel aktarir

uygunluk kontrolunde bir sorun yok fakat manuel veri girisi kismini mevzudan tamamen cikartmak istiyoruz. umarim dogru anlatabilmisimdir fgh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendimize ait virtual server ortaminda saklaniyor.

edit: PoC yapmak istiyoruz yani. tedarikci bir firma bulucaz bu robotu/yazilimi saglayacak, entegre edecegimiz sisteme hangi servisler lazim, end pointleri neledir gibi ogrenecegiz.
sonra da sistem ekibinin yardimiyla sistemde bu bilgileri dondurucez. ardindan test edip canliya alacagiz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doğru anlamış mıyım:

bir sistemden excel data alıyorsunuz şu an. bu exceli de başka sistemin içerisine tek tek satır satır el ile giriyorsunuz.

bunla uğraşmayalım exceli dosya olarak verelim hepsini halletsin dediğiniz bir şeye ihtiyacınız var?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

erişilebilirlik nasıl peki?
data girdiğiniz yerden çektiğiniz yere ulaşılıyor mu? ne derecede erişiliyor? database seviyesinde mi, execli oluşturabilme seviyesinde mi vs.

en basit yöntem:
belirli aralıklarla çalışan bir uygulama olacak. gidip diğer taraftan dataları alacak gelip diğer tarafa basacak.
50 bin tl kesinlikle etmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...