Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diş macunu


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

masticore, sipeys, bendeki bu, wp-700w ama buna fiş adaptörü ayrıca almam gerekti, tr'de yok sanırım. waterflosser serisinden su tanklı, ayarlı benzer bir model işinizi görür herhalde. çok incelemedim, yeni modeller çıkmış olabilir son yıllarda.
https://i5.walmartimages.com/asr/6eafd9f9-e74b-4512-92db-42a6164ecbbf_1.1d62e61cdf80583098855a56796b1646.jpeg?odnHeight=450&odnWidth=450&odnBg=FFFFFF
oral-b oxyjet kullanmadım ama havayla karışık bir sistemin tamamen su ile çalışan bir sistemden daha etkili olacağını sanmam, araştırmam da o yöndeydi.
dasaaa said:

ben tam tersine verdigim paraya acidim.
kullandim uzun yillar boyu. hicbir ise yaramadi meret. aradan pislik cikartiyor evet. kotu pislikler cikiyor. evet

e abi disler curumeye devam ediyor!
kola icmiyorum vs disler patir patir curumeye devam ediyor.
ciddiyim, azi disleri komple dolgu doldu. dolgunun arasindan da curuyor sanirim sol alt 2 azi disi. biktim dogrusu. biraktim, cururse curur yani.

benim dislere yapilan kanallari tayip gorse tatmin olup insaat projelerini rafa kaldirirdi.

ya bunu kullanmak demek ömür boyu sorun yaşamayacaksın garantisi değil. ben senin şimdi yaptığın gibi boşlayarak başladım işe ve dişler 10 yılda gitti yani. şimdi çürük çarık dişleri böyle kurtarmaya çalışıyorum ve kullandığımdan beri eski çürükler hariç yeni dolgular vs olmadı. eski aptallığımın sıkıntısını çekiyorum.

çürürse çürürün sonu çooooook acılı. çürüyecekse de 10 yıl filan ne kadar gecikiyorsa geciksin, belki o arada yeni çözümler çıkar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

Fransuxa said:

yok mu şöyle kezzap ayarında harbi yılan gibi bembeyaz yapacak bi işe yarayan diş macunu?


Amway Glister.


bundan da baya kullandım ben, çok güzel macun aslında bulması biraz dert bitince hemen alamıyorsun illa satan birini bulucaksın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...