Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hobileri alalım


fresia

Öne çıkan mesajlar

yemek yapiyorum bir iki aydir her gun. Hafta ici normal yemek, hafta sonlari daha hamur acmali, kek yapmali vs. cok keyifli.

simdi de biraz arastirma yapiyorum, nasil ekilir bicilir. saksida biber, domates vs. Kendi yetistirdigim sebzeleri kullanmak istiyorum.

yogurt, salca, tursu olayina da gircem.

guzel yani ayni zamanda ekonomik olmasi. su anda daha geleneksel gidiyorum ama ileride daha gelistirmeyi dusunuyorum iste ustalastikca.

Edit: Unutmusum, su ekme bicme olayi surdan aklima geldi.
https://eu.clickandgrow.com/
soyle bir startup var. indoor saksi satiyor, hazir kapsulde tohum vs. uzerinde isik, otomatik sulama vs. 100 euro ufak bir saksi. Dedim ben bunu kendim yaparim. Teknik kismi benim icin daha kolay ama (belki maliyetli bilmiyorum) once bir manuel ekim bicim yapayim, sonra otomatize ederim dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

piyano çalıyorum ancak ebem agladı. 4 yıldır devam ediyorum son 1 yıldır hoca degiştirmemin de etkisiyle çalışma katsayısı arttı baya. hergün 1 saat en az. bazen dışarda oluyorum geceyarısı eve dönüyorum gene de bi 10-15 dk çalışıyorum uykulu şekilde çünkü bi gün atlayınca 2-3 gün geriye gidiyorsun direkt. ton-armoni bilgisi var bi de normal ders gibi oturup ezberlemen gerek major-minor tonları falan. 6 ay çalıştığın şarkıyı artık oldu deyip başkasına geçiyorsun sadece bir ay sonra tekrar bir çalayım diyorsun hop gitmiş bile. ortaüstü seviyeye gelmek gerçekten uzun ugraş benim bi 2 yılım daha var büyük ihtimalle seviyor olmasam direkt bırakmıştım.
bi ara çok farklı şeylere dalmıştım böyle çizim-japonca-gitar falan bir tanesine odaklanıp kastırmayınca hiçbir şey olmuyor. 1 yıl boyunca ögrendiğin şey 2 ayda sıfırlanıyor neredeyse. o bakımdan ya vakit geçirmek kafa boşaltmak için yapacan ve kabullecen. ya da sevdigin bir şeyle yıllarını geçireceksin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...