Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zayıflama çalışmalarım - fitness tavsiyeleri


Liebe

Öne çıkan mesajlar

Alıştırırsan kendini bu sefer yapmamak zor geliyor. Seferi durumda olduğumdan 1 haftadır yapamıyordum. Bu sabah sağlam kahvaltı yaptım üstüne kahve içtim 1 saat sonra rahatsızlık hissetmeye başladım. Tokum ama enerjisizim yorgunum. Vucut enerjiyi işleyememiş kaslara enerji gitmemiş. Dayanamadım spor salonu buldum günlük 20 lira verip. İki koştum biraz üst vucut çalıştırdım vucudun yapamadığını manuel yaptım. İlk 12-13 dakika zor geldi. Sonra açılınca vucut zevk almaya başladım. 40. Dakika istemeyerek bıraktım. Kafa yapıyor artık koşu bandı.

Yarında aynısı olmasın diye şimdi yatmadan süt ve kek yedim. Çok sağlıklı değil ama yarın öğlen 12 - 1 e kadar idare etsin açlık hissedip yemek yemek zorunda olmıyım diye. Böyle taktik geliştirmek gerekiyor. Normalde de tok yatıp geç yiyordum bu ara ama yol felan düzen bozuluyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...

muhabbet dönmüş burda kaçırmışım smmm sınavıydı ve bebekti falan derken.

ufak bir update yapayım; götü göbeği saldım 84lerden 89'a gelmişim, ofiste pilates dersleri başladı ara ara ona katılıyorum onun dışında spor falan hak getire ama hayvan gibi ders çalıştım smmm geçicez diye. sonrasında da ufaklık gelince her gelenle öküz gibi yedim içtim şişmişim resmen. neyse hemen bir nokta koyup yine sıkı spor ve rejime başlayacağım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...

Buraya yine utancımdan bakamadığım bir  dönemden geçtim. Resmen üstteki sahneyi pandemide doya doya yaşadım.

Pandemi başlarken Kıbrısa 5 günlük tatile gitmiştik 87 kilo gittim 91 döndüm (meritt royal yemekler mükemmeldi damn ? dönüş sonrası kapanmalarda evde biraz dikkat ettim falan ama nafile bir yerden sonra roket gibi 110a kadar kilo aldım. Gözüm dönmüş gibi yiyip içtim 

Bu yılbaşında artık yeter dedim ve neredeyse çok az fire vererek IF ve yürüyüş ile  91e indim. Bu ara acayip enerjim yerinde yaklaşık 1 aydır raw şeker hayatımdan çıkardım, müthiş boost oldu.

Koşmaya başladım yaklaşık 3 4 aydır hayatımda hiç koşamadığım kadar koşuyorum. Avrasya maratonunu bitirebildim hatta %70 inde falan koşarak. 

Yeni iş de baya boost oldu, yürüyerek gidip geliyorum üstüne  öğle araları yürüyorum, geçen ofis dibi spor salonuna da yazıldım inanılmaz şanslı bir döngü içindeyim 2 dk içinde spor salonındayım çıkınca 10 dkya evdeyim. Tek sıkıntı  sürekli iş yemeği etkinlik falan oluyor acayip zorluyor onlar ama telafi ediyorum biraz bile kaçırsam. 

 

Artık hakikaten yeter şu göbekten ebediyen kurtulmak istiyorum ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

34 yaş 173 boy 90 kilo. Metabolizma kesinlikle yavaşlıyor ben bu topikte yazarken bu kadar dikkat etmeden daha hızlı kilo veriyordum

Bu arada gerçekten koşmadan koşulmuyormuş, Koştukça açılıyor insan ya ben bu topikte yazarken 84e inmiştim ve baya spor yapıyordum ama  bunun yarısı kadar bile koşamıyordum şimdi durmadan rahat 7 8 km koşarım düzlükte herhalde. Bir ara sahilde deneme yapayım bu ara hep yokuşlu yerlerde koşuyorum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...