Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division 2


Gangren

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...

en son boss'u da eklemişler ana boss'u unlock etmek için, 3 gündür onu yaptım da yarısına gelmiş oldum. hoş gerçi final ödüle ilgim yok ama hikayede ne oluyor diye tamamlamaya çalışacağım. sezonun bitime 1 ay kalmış, bilginize.

challenging'den de hard'a çektim, hiç çekilmiyor bullet sponge.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyundaki ışık kullanımı ve ayrıntı seviyesi mükemmel ya. Her oynadığımda hayran kalacak bir şey buluyorum. Su birikintisine ayak bastığında oluşan hafif dalgalanmalar bile muazzam yapılmış. 
 

assault turret/drone ikilisi baya moda bu arada. Heroicleri falan easy mode yapıyor. Tu10 gelmeden somurmek lazım iyice. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de herşeyi maxlayınca mükemmel gözüküyor ama lvl4 pointler hala kasınç, sanırım maxlmadan bitirmeye çalışacağım manhunt’ı.

gerçi baktım dün de ptrda chameleonu filan bayağı bufflamışlar, belki de yamayı beklerim sezon bitmeden gelirse. gerçi iki hafta kaldı sanırım, sezon bitince mi gelecek acaba?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haziran’ın ortası gibi diyorlar. Sezon bitecek ondan önce galiba. Event kalmadı zaten bu guardian eventi de yarın bitiyor. Cp4 her zaman zorlayıcı oluyor. Buildim ne kadar iyi olursa olsun en az bir kere ölüyorum her seferinde. Olmeden yaptığım tek build mortar/cluster spell build. Havada uçan cesetler falan çok zevkli. Ama yanına yanaştırmayacaksın kimseyi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

hakikaten max ayarlarda hem mükemmel görünüyor oyun, hem de fps yüksek. nasıl bu kadar verimli yapabildiklerine hala şaşıyorum. yeni gpu ile seyretmesi çok keyifli oldu.

100’leyemedim sezon lvlı ama bitirdim son gün manhuntı neyse ki, 90 olup matrix emoteu aldım ya yeter lol. yeni yamada chameleon bayağı güçlenmiş gibi, denedim biraz. sezon başlayınca girip bir bakarım gene.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

23 saat önce, Silphatos dedi ki:

dx12 low overheadine teşekkür et

ediyorum zaten, keşke daha çok oyun değerlendirebilse onu.

geceleri de gündüzü de çok iyi oyunun ya. aslında grafiğin güzelliği bir yana, o güzellikte bu kadar hafif olması etkiliyor beni. çünkü bunun kadar güzel görünmeyen oyunları daha az fps ile oynuyorum bir yandan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...

rscb1-1

 

Season 1: Broken Wings (June): This new season brings a new twist on Manhunts and introduces a new game mode titled Descent, a rogue-lite mode available for free to all Division 2 players when Year 5 begins. Players will also see the continuation of a multi-season rebuild of the Castle Settlement that will bring the devastated landmark back to life with a renewed purpose. As a part of the premium pass for Season One: Broken Wings, players will be able to unlock pieces of a Splinter Cell-themed outfit to help Fifth Freedom their way throughout DC and NYC.

Season 2: Puppeteers: A challenging new Incursion will take Agents on a venture out to the Meret Estate for another confrontation with the Cleaners.

Season 3: Vanguard: Agents will go back to New York City for the holidays and discover new revelations about Aaron Keener and his Rogues.

Season 4: Black Diamond: New story DLC will be available that adds new zones, new main missions, and a whole new endgame structure.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...