Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division 2


Gangren

Öne çıkan mesajlar

bugün gene yama gelmiş ama notlarda yoktu o.

çat çut atıyor server iki dakikada bugün, bıraktım şimdilik bir düzeltsinler sorun neyse.

şimdi yine maintenance fixlemek için, sonra da kuzen geliyor bugün gg oldu oyun neyse artık.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun sistemi baya baya diablo olmus ya. Paragon yerine watch points gelmis falan. Diablodaki küp yerine burada kalibrasyon var gibi. Her yeni özelliği keşfettiğimde aa diabloda da böyleydi diyorum. Belki hep böyleydi ben yeni başladığımdan boyle hissediyor da olabilirim. 

 

striker set nasıl bu arada? Missleyince bonus gitmesi konsol icin cok sıkıcı. Denedim cok sevemedim o yuzden. Sanırım skill ağırlıklı bir oyun daha mantıklı konsolda. 6 tier turret ve drone oyunu kendisi oynuyor zaten. 

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla şu anda var akşamları. demin 4 kişi dark zone yaptık. ama uzun süreli aktivite olur mu onu kesin söylemek pek mümkün değil hani. sanırım 4-5 kişi hayli aktifiz şu an. ucuza base oyun alıp denenebilir, görülebilir. klana da alırız kendin görürsün, base oyun çok ucuzdu en son bitmediyse indirim. sararsa ona göre karar verirsin.

tc4 zorlu, bayağı metodik ve güvenli oynamak lazım. o bütük drone yokediyor açıktaysan zaten üstü kapalı yerlerde dövüşerek başarılı olabildim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

weapon dmg ağırlıklı oynayayım diyorum, seti falan yapıyorum. tamam dmg ikiye katlanıyor ama en ufak bir şeyde yerdeyim. zorluk hard. skill ağırlıklı oynamak da çok efektif ve zevkli değil. hele 4 kişilik gruba falan girince elite'lerin hpler acayip yüksek oluyor. oyundan zevk alamaz oldum. zorluk olarak hard'da takılayım diyorum ama solo çok yorucu oluyor. konsolda da iyi grup bulması falan zor. oyundan soğudum ya. main mission da %83'de takılı kaldı nereyi eksik yaptım bulamıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Progression menüsünde sana neler yapabileceğini gösteriyor.

Solo oynuyorsan, Global Diff. Challenging yapıp, Full red + Unbreakable + Reviver Hive öneririm.

Sonra da kendine bir Classic M1A veya Baker's Dozen bul. Full Red + Baker's Dozen (Rifle) ile solo CP4 rahat farmlayabilirsin. Her Control Point'in sote bölgeleri mevcut. Çağır milisleri, onlar takılırken sen uzaktan temizle. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

full red ar/rifle build yaptım. güzel oldu. biraz kolay ölüyorum ama çıkan dmg çok iyi. dün gece timed run yaptım mesela partinin diğer 3 üyesinin toplamının 3 katı dmg çıkartmışım. glass cannon gezecez artık. 

 

bu arada nerf geliyormuş 2-3-4 kişilik gruplardaki npc'lerin hp'lere. genel olarak npc'lerin verdiği dmgler de düşecekmiş. heroic ve legendary zorluklarına dokunmayacaklar galiba. ama bu oyunun sevdiğim özelliği ortada bir sorun varsa hemen müdahale etmeleri. arkadaki ekip güzel çalışıyor.

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında adamlar da haklı. 4 kişi girsen de oyuna sonuçta çoğu yerde 1vs1 kalıyorsun karşındaki npc ile. elit falansa senin ona yaptığın dmg adamı gıdıklamıyor bile. e diğer elemanlar da başka işlerle uğraşıyorsa zor durumda kalıyorsun. hp'leri çok indirseler bu sefer de faceroll olma ihtimali var. gerçekten "zor" bir seviye bırakıp diğerlerini biraz daha dengeli yapmaları güzel olur. biraz da drop rate'leri artırsalar güzel olacak exotic itemlar için. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

evet chameleon pek iyi performans veremiyor base dmg smg tier olunca.

grupla hem npc sayısının hem de hpsnin katlanmasının açıklanabilir yanı yok. grupla oynayalım diye aldım oyunu ama baydım yani birkaç gün grupla dungeon yaparken. 100 mermi boşaltıyorsun aynı adama headshot, sonra ondan 10 tane daha geliyor. e ikisinden birini seçin yani, grupla oynamayın demişler resmen. verdikleri absürd dmg de ayrı birşey.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

grats, kasa uğurlu gelmiş. ? ben de dönüp ligi bitirmeye çalışsam mı diyorum ama challenging gözümde büyüyor ölmeyen düşmanlarıyla, harda çekip öyle mi oynasam acaba. ne kadar loot farkı oluyor onu bir anlayabilsm.

breakpoint’e immersive mode eklemişler gear level ve rarity’i kaldıran, bu oyuna da öyle bir seçenek koysalar iyi olabilir aslında. combatın temeli şahane ama düşmanlar ölmemeye başlayınca bozuluyor sistem.

neyse nerflemişler düşmanları, o halde challenging denerim gene bakalım.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu ligler her hafta sıfırlanıyor muydu hep bu hafta mı öyle oldu. darpa labs kalmıştı benim kara kara düşünüyordum. dün baktım stage'ler sıfırlanmış ama benim rank duruyor. hemen çat çat girip yaptım basitleri aldım tüm ödülleri. darpa'da checkpoint yok sanırım hala. son bossun orada wipe yedik ta en başa attı ana avrat sövüp kapattım. çok rezil bi harita orası gerçekten.

bu arada solo yapmak cidden yorucu bir iş. public girince en kötü stage 8-9 yapılıyor zaten iki basit yer. kendini yormaya değmez.

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...