Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division 2


Gangren

Öne çıkan mesajlar

expansion'ı almayacaksanız sadece story bitirip bir daha bakmam diyorsanız alın base'i, bu kadar yüksek indirim çakmaları da oyunu sevecek ve devam etmek isteyecek adamın expsiz bir şey yapamayacağından herhalde. ama 13tlye her şekil lvl30a kadar oynanır, gameplay falan güzel oyun.

Silphatos tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

21 saat önce, ahmedinejad dedi ki:

Ya 14 level high end sniper buldum tam akacağım, bir level üstü superior düştü çöp oldu silah. Keşke itemlarin levellerini upgrade edebilsek. bir de bu oyunda sniper oynamak iskence biraz. Tek atmak icin hs atman şart. Yoksa %5 HP ile geziyor elemanlar. Sinir oluyorum. 

500gs'a kadar 5dkda bir sialh değiştirecen zaten, sürekli heşşat atmak için de gitgud

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

ooo pre-order swat setini de veriyormuş. alsam mı diye ittirdi, alacağım sanırım lol. biraz pahalı ama neyse artık.

neyse alıyorum ama epic pahalı expansion için, uplay de "Warning: This content requires the base game purchased through Uplay or the Ubisoft Store in order to run" demiş, live support'a sorayım bakalım.

keşke transmog da gelseydi zırh parçaları için.

clutch filan herşey değişmiş, iyi ki item farmla filan uğraşmamışım. gear reset direkt.

uplay live support epic ile çalışmaz dedi. epic'te de pre-order bonus yok hey yarabbi. base game + expansion aldırtacak illa. ?

neyse biraz daha soruşturayım. ucuz oyun aldık diye kazık yedik iyi mi. epic pişmanlıktır.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya böyle dalgınlık + kısmetsizlik olmaz. kredi kartının süresi geçmiş, başka kart kullandım onu da kabul etmedi, şimdi epic'ten alsam pre-order bonus veriyor mu diye bakıyorum. net bilgi yok hiçbir yerde. epic belki kabul eder diye onu deneyeceğim veriyorsa.

resmen soğudum 2 saate yakın uğraştıktan sonra, hiçbir yerde net bilgi yok.

epic support'a yazdım artık pre-order bonus veriyorlarsa oradan alırım, yoksa gg.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 21.02.2020 at 00:24, Sam dedi ki:

gamepadle oynanmaz bu oyun ya.

aldım oynuyorum ya. ek paket gelmeden world tier 2 olduydum en son. gece girdim bastım boostu geçtim new york'a artık. düşmanın yakınında aim alırsan auto aim yapıyor otomatik ama auto aim kullanmıyorum ben neredeyse hiç. insan oynadıkça alışıyor fare gibi hedef almaya falan. tabi bi fare değil elbette ama oynanmaz da değil baya zevkli.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uzak mesafeden headshot yapmakla yapamamak arasında dağlar kadar fark var oyunda, her oyun için bu kadar önemli değil ama karakterin dmg output'unu tamamen değiştiriyor. combatın önemli kısmı da uzak mesafede özellikle yakın mesafe silah kullanılmıyorsa. sniper tüfeklerinden hiç bahsetmiyorum zaten fareyle bile zor yani bulaşmıyorum o işe lol.

ya epic support da ne kadar efsane kötü arkadaş. ne zaman soru sorsam "ben bilmem beyim bilir" diye ubisoft'a yolluyorlar. ya kardeşim oyun senin dükkanında, tabii ki sen cevap vereceksin. hala cevap bekliyorum of. bu pre-order bonusunu farketseydim geçen hafta uğraşırdım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...