Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division 2


Gangren

Öne çıkan mesajlar

gorthaur sağolsun hallettik bugün wt1'den wt5'e, düşen lootun mevcut skora göre belirlendiğini anlamamıştım ilk başta. yalnız 499 yaptım ama gene 480'ler filan düşüyor, targeted loot proclamazsa 500 görmedim. neyse artık bakacağım nasıl gidiyor.

yalnız dediğin gibi divisionbuilder'dan baktım da son 3 saattir, kendim gördüklerimin üzerinden world pve/craft üzerinden toparlayabileceğim bir ilk set hazırlamaya çalıştım. (perfect talent içermeyen ama sonra üstüne eklenebilir geçiş setinin teker teker) clutch crit üzerine kursam diyorum, iyi midir? tu6 guide/videoları baktım bayağı. az defansif statla ölmeyen ama ofansa yönelik statlar gibi. gördüğüm kadarıyla hem pve hem pvp'de potansiyeli var. dark zone yaparsak orada düzgün çalışabilecek birşey tasarlamaya çalışıyorum. gerçi normalizasyon filan denmiş o tam nasıl etkiliyor bilmiyorum. rerolled statlar nerfleniyormuş galiba, garip ve saçma geldi.

kendim sonra conflict oynarım da 1-2 dmg vs elites item switchleyip pve'de düzgün çalışan birşey düşündüm. kafam allak bullak oldu yalnız hangi markanın hangi item'ında hangi slot var/yok diye, aşırı karışık yapmışlar ve güzel güncel liste bulamadım talentlar içeren. yine de şu linkleri koyayım, ancak bunları bulabildim iyi-kötü fikir veren:

https://divisionbuilder.com/builds

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTMyKlW90Q2H3RDKXF7cISzVgs7aM9tjqFtf2ZH6i1e_U_8K_LUD2-2ccTrXrgsLBUW15U-9z7u5tgz/pubhtml#

gerçi bloodsucker'a da clutch için hard counter demişler, kararsız kaldım 3 saatin sonunda lol.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dün akşam gene 5 saat çanta karıştırıp build oluşturduk sonra yapmaya dökünce farkettim ki sadece tek attribute recalilenebiliyor, haliyle bütün buildin sonucu çöp çıktı. neyse artık battı balık yan gider diyerek devam ettim sonra. bayağı karmakarışık mevcut sistem ama iddialı. basitleştirme ve lootun iyi olup olmadığı bir görüşte anlama değişiklikleri çok iyi olacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dark zone'da dün yokettiler bizi, ttk 2sn filan lol. conflict oynadım ama onda da 1vs1 kimseyi yenemedim aynı anda ateş etmeye başladıysak. oynayan çoğunluk min-max build kasmış, öldürenleri inspectleyince hiç yeni oynamaya başlamış birisini görmedim. takıma assist verdim genelde hep.

tldr: eşit kapışabilmek için bayağı farmlayıp min-maxlamak lazım itemları.

yazık çünkü conflict gameplay keyifli ve oynamak istiyorum ama birşey yapamayınca bir esprisi olmuyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...