Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division 2


Gangren

Öne çıkan mesajlar

Abi söylemiştim  yine söylüyorum 1. oyunu bitiren iki tane net şey var;

1.Hilenin dibe vurması. 9 yaşındaki gözlüklü çocuk bile yapabiliyordu. Koruma falan yoktu. Şimdi easy cheat var ama ondanda ümitli değilim. Apex de easy cheat kullanıyor ama 30bin kişilik ban dalgası  yedi. Rahatça bypass etmişler.

2.Glitch ve dup item gibi şeylerdi. netlimiter kullanarak dup item mi basılır ya.. endgame contect çoğu oyundan yine iyiydi. Düzgün çalışsaydı eğer.

stormeagle tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

27 dakika önce, -Bonesoul- söyledi:

easy cheat, hile yapmanı engellemiyor, adamların hile yapanı bulup loglamasını sağlıyor.

O daha kötüymüş. Hileyi basıyor, seni oyundan soğuttuktan 3 ay sonra ban wave geliyor. Oyun içi şikayet şeysi de eklenmeli. İlk oyunda yoktu. 2. oyunun betasında var mıydı bilmiyorum. Hilecilerin ismi 3485734985734987 şeklindeydi önceki oyunda, adını kağıda not edip öyle ticket alman lazımdı ve haliyle imkansızdı o sürede onu not etmen. ingame click ile ticket  olsun..

 

Bu arada easy cheat, pc de illegal uygulama var ise oyunu hiç açmıyor. Yani ön engelleme mevcut aslında ama kolayca bypass ediliyor sanırım.

Benimde başıma geldi div 2 betada. Asus e.kartı veya anakart kullanıyorsanız eğer, ışıkları yönetebilmek için Asus Aurosync yazılımını kullanmanız gerekiyor. Bu yazılım windows hizmetlerinde aurosync diye bir şey çalıştırıyor haliyle.. Easy cheat bunu hile olarak algılayıp seni oyuna sokmuyor. (hiç bir hata vermiyor. sadece donup kalıyor easy cheat. sonra loglarından görüyorsun çözene kadar anam ağladı)  Oyuna girmeden önce hizmetlerden asus aurosync disable etmen gerekli.. Bu da ayrı bir saçmalık. Ben yaşıyorum bu sorunu. Reddit de falan da var konusu. 2018'in başlarında belirtilmiş bu sorun. Hala bir güncelleme almamış  Başına böyle bir sorun gelen var ise disable etsin asus servisini.

stormeagle tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cheat, bug, glitch oluyor çoğu oyunda önemli olan hızlıca aksiyon alıp, ekonomiyi piç etmeden engellemeleri.

Div 1'de çok başaramamışlardı bunu, biz bile gidip DZ'de rank kasmıştık glitch sayesinde, hiç ban falan da gelmedi.

Tech ve Open Beta'da da vardı wallhack işleri.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

knox ile iki betasını da oynadık ama forum kapalıyken soruşturamadık kimler alacak diye. şimdilik rafa kaldırdık doğrusu çünkü conflictte sıkıntılar var, 3’e 4 maçı başlatıyor, afkları atmıyor filan. o parayı verince çıldırtır. atmosfer de ilk oyundan sonra zayıf kaldı maalesef. belki ileride indirimde, oynayan insanlar da varsa. 4 kişi takım olmadan pek esprisi olmaz çünkü ne pvp ne pve.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, sizde benim gibi amd işlemci veya e.kartı ile bu oyunu elde ettiyseniz ve hala kodunuz gelmediyse soğuk su içebilirsiniz.

AMD hala kod almayanlar kişilerin kodları ya sahte ya da ticari amaçlı olduğu için göndermedik diye saçma sapan bir açıklama yapmış reddit'de. Gerçek bu değil tabi, sıçtık batırdık diyemiyorlar. 

İnsanlar isyanda. Ticket atın diyorlar. Ticket'a da 15 günde cevap geliyor. (daha önce denendi)

stormeagle tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Sam Ilk oyuna göre dünya daha dolu beta oynamissindir onda fark etmemistim mapte sürekli bir aksiyon, her yer loot, görev, settlement, Control Point, arada sokak arasi cikan npc ve bounty görevi vermesi falan cok hos olmus.

Ben de endgame e gelmedim henüz suanki hali keyifli leveling bitmesin diye yavas ilerliyorum umarim ilerisi de tatmin eder.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

end game de çok süpriz şeyler var. tam bitti diyorsunuz bir DLC kadar daha şey çıkıyor. 35 saat oldu gelemedim end e

gerçi yaptıklarınızın bi farklısını yapıyorsunuz ama sonuç olarak bitmiyor yani. hala şu stronghold farm döngüsüne giremedim. dark zone a fırsat bile gelmedi. bitmeyen oyun yapmışlar.

 

stormeagle tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...