Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu parfümü alan kazanır


Caguar

Öne çıkan mesajlar

Batch code 60311
INFORMATION OBTAINED FROM THE BATCH CODE
Production date 2016-01-31
Age 2 years 11 months 9 days
Notes the codes are repeated every 10 years
How to find Carolina Herrera cosmetics/perfumes batch code?

@Riverwind +++rep

5 sene ömrü varmış parfümlerin artık tok satıcıyım artırın dürümleri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla hay allah o is..abi havalanindan geldim isi icin konusuyorum..buyuk avmlerin birinin otoparkinda ikeadan filan alisveris yaptik arabanin bagajina birseyler koyuyorum arkamda araba durdu adamin altinda cabrio yeni model bmw filan yan koltukta bu havaalanindan yeni geldi malzemelerinden ..yakisikli temiz yuzlu filan abi sunlari sana su kadar birakirim dedi..adama baktim arabaya baktim..abi camlarini sileyim ayakkabini boyayayim bana bi 100 luk atesle dedim kufredip gitti..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onun disinda tr de koku ve aroma isi yapan 2-3 fabrika var..ki harbiden yurtdisina calisan firmalar tr dekileri cok takmayan filan kalitedeler..bir 10 sene zarfinda istanbulda merdiven alti parfumculeri bunlardan koku alip cesitli kalitelerde acik parfum olayina girdi..hatta kendi markalari ile cakma parfumculer actilar..eszamanli olarak bu abiler piyasaya el altindan orjinal cakma kavramini da soktular..yani orj parfumun sisesini cinden getirip icine kendi urunlerini koyup satmaya basladilar..harbi uretimlerle daha cok sosyete pazari havaalanindan geldim pilotum trukleri ile satisa basladilar..deli tuttu..zaten oturtabilirsen parfum isi kar marji cok yuksek sektor..hatta idda odur ki bazi burunlar cakma makma diyerek orjinaline bayagi benzer hatta kendi karmalari ile ozgun parfumler urettiler satiyorlar..

benim basarili buldugum mesela soyle bir yer var..

elemanlar bir de artvinden..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

havalimanından geldi beyler hadi


geçen sabiha'nın dışında arkadaşları bekliyoruz bir arkadaşımla. yanımıza baya son model bir polo yanaştı 2 tane düzgün tipli genç abi bakar mısın bi saniye dedi camı açtım, kartını uzattı işte yırtık pırtık bir giriş kartı şu ünlü dutyfree firması neydi unuttum ondan. orda çalışıyorum abi işte aylık primlerimizle parfüm alıp satıyoruz falan filan hikaye anlatmaya başladı. almadım tabi de düşününce iyi yere tezgah kurmuşlar hikaye de güzel, ulan acaba doğru mu diye ben bile düşündüm 1-2 parfümü inceledim kutusu baya orjinal duruyordu artık bilemicem çakma mı değil mi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...