Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vefat, yeni ev, öyle işte


Soimyr

Öne çıkan mesajlar

Herkes ayri yasasin karari aldik deyince ailenle birbirine girdin zannettim. Ailenle aran iyiyse hocalar mocalar hep oyle. Alayı böyle onların. takılma o kadar bitti gitti nasılsa bir daha o bezirganlarla uzun sure muhatap olmayacaksın.

Benim diyecegim aileni birarada tutmaya calis aman. Asla dağılıp gitmelerine musaade etme. Anneni de yalniz birakma hiç. Genelde kadınlar evlatlarina tutunuyorlar eşlerini kaybedince. En buyuk destek evlatlari oluyor. Başın sağolsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başın saolsun

söylenmiş zaten ama , daha önce tek başına yaşamadıysan bir ev arkadaşıyla eve çıkmanı öneririm. Masrafları çok azaltıyor.
Ama artık ailenden olmayan biriyle yaşadığın için ev ve odana bakış açın değişmeli.

Daha toplu düzenli olman lazım , eşyalarına daha bi dikkatle sahip çıkman lazım. Gerekiyorsa odanın kapısını kitleyip öyle evden çıkman lazım. En değerli eşyalarını özel kutusuyla fln saklayabildiğin zulalar lazım.

yani hem ev arkadaşına pis-dağınık imajı vermemek , hem de çalma çırpma dahil serseriliklere karşı güvenlik önlemi olsun diye bu düzenlilik.


Yine ev arkadaşından yana suistimal olmamak için , alışverişlerine , para harcamalarına çok daha sistemli yaklaşmalısın. Fişleri fotorafla, ödediğin faturaları fotorafla, para aldıgında verdiğinde not al.
Hayatın boyunca defter tutma hevesin vardı da hiç tutmadıysan güzel bi fırsat, al fiyakalı bi moleskin koy odana , eve dair para harcadığında direk yaz oraya , hatta ev arkadaşın da bilsin , kutsal defter gibi bişi oldugunu senin için ,düzgün not aldıgını.ayın 12'sinde su faturasını ödedim ahanda yazmışım deftere fln diyebil. güzel sistem. foto çek! atm'De çıktı al , çıktının fotosunu çek!


ya ben böyle bi insan değilim,bu kadar hesap yapamam, large'ım genişim diyen insanlar sonunda suistimal ediliyorlar, kaçarı yok , huzurunu kaybediyorlar .


çok dertliyim bu konularda ondan dolayı biraz tirat oldu sorry.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz daha 2 gün önce ultima oynayan çocuklardık, ne zaman büyüdük ne zaman evlen(eceğiz)dik, ne zaman çoluğumuz çocuğumuz oldu da ebeveynlerimiz vefat eder oldu :( gerçi benim hep bir yanım eksikti ondan hissizleştim sanırsam. Babanın mekanı cennet olsun sizinde başınız sağolsun. kalanlarada sağlıcaklı bir ömür dilerim. çok üzüldüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...