Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2019 - Kış


Xenus

Öne çıkan mesajlar

samaella said:

boogiepop çizimlerini sevmedim be


Sorun çizimlerden çok kurgu ve işleniş. Boogiepop Phantom'da tek bölümde anlatılıp geçilecek olaylar ilk 2 bölümde bir türlü bitmedi, uzattıkça uzatmışlar. Flashback ve şimdiki zaman ayrımını sağlayacak ayrımlar yoktu bu da bölümü yorucu hale getiriyordu. Boogiepop Phantom'da Boogiepop'u güneş altında herkesin gözü önünde görmezdik, burada ise tam aksine gece vakti görmüyoruz karakteri, Batman'ın gündüz vakti sokakta koşmasını görmek gibi oldu benim adıma.

Boogiepop Phantom'da izleyici olaylar hakkında bağlantılar kurmaya ve teoriler kurmaya yönlendirilirken burada Kirima Nagi'yi tüm olan biteni izleyiciye Bilal'e anlatır gibi anlatan bir tip haline getirmişler. Hele hele 2. bölümde tek sahnede anca Boogiepop'u gösterdiler. Özetle Seiyuu'lardan yönetmene, karakter tasarımından senaristine dek her şeyin değişmiş olması olumsuz yansımış kesinlikle. Çok eleştirmek istemediğim yegane şeyler sanat yönetimi ve müzikler, ama diğer tüm elementler zayıf kalınca onlar da gerisini çok destekleyememiş.

Yani 90'lar Anime'leri gibi yüzsüz suretler filan işin en önemsiz tarafı şu an. İleride toparlanır belki ama sonrasına çok beklenti yapmayacağım şahsen. "Boogiepop Phantom izleyin, o seri çok daha iyiydi" derdim ama o seri olayların sonrasını anlatıyor, öncesini değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

bugipopta ne oluyo aq anlamadım ya


Wikipedia'daki Boogiepop entry'sine bak derdim ama şu an serinin başındayken oraya bakmak Neon Genesis Evangelion'u droplayıp hikayeyi EVA Geeks.org'dan okumaktan farksız olur.

Seriyi bitir, anlayamadıysan Boogiepop Phantom'u izle. Hala anlamadıysan dediğim adrese bakarsın.

DarkC1oud said:

Dororo'nun çizimleri bana PS Vita da oynadığım Muramasa yı anımsatıyor :D


Dororo serisi PS2 oyunu Blood Will Tell ile aynı hikayeye dayanmakta olup ikisinin de orijinali 1960'lardan aynı adlı bir Anime.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

domestik manitayı rage için izlerim kesin. mortis ile bitirmiştik mangasını
shield hero mangası epey iyiydi. ona da bakarım
boogiepop da kaçmaz


abi evet ya, ilk bölümü izledim de o hissiyat alamadım. Bu romance genre'sını ben anime ile yapamıyorum sanırım. Kimi no iru machi animesini izleyince de aynı şeyi hissetmiştim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...