Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Superonline 2019


Crawler

Öne çıkan mesajlar

tamam da merak ettim hangi apartmanda o bağlantıyı kaç kişiye satıyorlar da 5TB aşılabiliyor? 10 daireye satsan ayda 500'er gb yapar. Bir apartmanda kaç daire 100gb downloadı geçebilir? Hangi apartmanı engelliyorsun 5tb ile? Ayılık yapıp apartman değil de siteye tek bağlantı veriliyorsa ve 150 daire kullanıyorsa bilemeyeceğim tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.youtube.com/watch?v=ZhBi3X1zawM

video taahhüt iptali konusunu gayet net oraya koyuyor. belki birilerine yararı olur.

* 1 yıldan uzun süreli sözleşmelerde hiçbir şekilde, cezai ücret talep edemezler.
* 1 yıldan kısa süreli sözleşmelerde ise, iptal sırasında kalan süre / geçen süre arasında hangisi kullanıcı leyhine ise, sadece o kadar aylık bir ceza yansıtabiliyorlar.

artık tüketici hakem heyeti internetten başvuru alıyor. varsa sıkıntınız gönderin şikayeti.

-Bonesoul- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

Superonline da en ucuz tarife nedir bilen var mı? 

Yıllar evvel pederin şirket internet ve mail adresini buradan aldığımız için esir alındık resmen. Kendi mail adresini tutmak istediğinden her abonelik döneminde takla atıyoruz ? . ADSL kullanıyor ama binada fiber alt yapısıda var sanırım, mail adresi aynı kalsın diye minimum (resmen sadece maillara bakıyor) bir tarife gerekiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla kapanırsa free olanına (gmail vs) tarzı bir halta geçireceğim zaten bir daha dert olmasın. Ama mail adresini şimdilik tutmak istediğinden mecburen superonline da minimum bir tarife lazım. Adamlar mail adresini kaldırdığı an bizimkide servisi iptal eder /yenilemez zaten. Boşu boşuna mail bakmak için abonelik ödüyor :) 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici

Fiber ilk bağlattığım zaman Huawei HG255S vermişlerdi. Bu sene taahhüt yenileyince ücretsiz Wi-Fi 6'lı modeme çevirdiler. Huawei yerine ZTE H3600 taktılar. 5 Ghz'in kapsama alanı konusunda aşırı bir fark olduğunu söyleyemem ama normal WiFi'de ZTE'nin kapsaması ve bağlantısı daha stabil diyebilirim. Genellikle yeni modemlerden veriyorlar, bağlamaya gelecek bayiye belli bir modem varsa şundan istiyorum şeklinde talepte de bulunulabiliyor bu arada ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...