Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Superonline 2019


Crawler

Öne çıkan mesajlar

Valla benim arkadaş var, mobil oyuncu olarak takılıyodu. Biz mobilde ne oyunu lan derken geçen gitti PUBG mobilde turnuvalar falan kazandı uluslarası, şimdi büyütüyo işi stüdyo falan kurucam diyo eve.

Adam sözleşme imzalamış günde 7-8 saat yayın açması gerekiyo dediğine göre. Meşhur falan oldu zaten bayağı kendi aleminde. Aynı anda omlet-twitch-youtube-facebook yayını açıyo adam. Ona yetmeyebilir mesela bu internet. Gerçi hepsine paralel o mu açıyo yoksa o bi tanesine açıyo da o diğerlerine dağıtıyo mu ona bakmak lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pro yayıncı ise zaten superbox gibi bir çözüm var.

Şuan TR fiyatlarına göre uygun. yüksek hız, limitsiz DL, limitsiz upload

Altyapıya gerek yok. 4g üzerinden çok yüksek oranda stabil, 35-40mbit upload, 150mbit+ dl hızları gören ve hem dl de hem upload da sınırsız olan superbox var. 250tl gibi bir fiyatı var. Şuan TR için tartışmasız en iyi seçenek bölgesinde fiber v.b altyapı olmayan ve para sorun olmadan yüksek dl/up hızı isteyen için.

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/superbox-4-5g-internet-kampanyasi

Bu alet telefondaki 4.5 gibi değil. Yani misal kadıköyde telefondan speedtest yaptığında 4.5g upload hızı Turkcell'de 6mbit verebilir. Bu alet 40-50mbit görüyor. Anteni mi iyi, öncelikli hat mı tanımlanmış bilmiyorum.

Hatta pro yayıncı olmasına gerek yok, yani adamın parası var ama İzmir de bilmem ne semtinde oturuyor ve fiber yok bölgesinde. Alsın bunu. al sana fiberden iyi bağlantı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Celtics said:

yok abi. aşırı zengin olarak düşünme. ortalamanın üstü kazanan biri olarak tam benlik bu, bugün bağlattım 40-50 down, 5-10 up alıyorum. 10 senedir 4-5 mbit internetle boğuşmaktan bıkmıştım.


1. hangi bölge
2. prime time dl hızları mı o?
3. Dairen yüksek mi yoksa giriş katlarda mı
4. birde ona ek anten alıyorlar ali'den falan 5-10$'a sapık gibi çekimi etkiliyor diyorlardı

ben çoğu test incelemesinde min 70 dl 20+ upload alan görüyordum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Kablosuz internet şartlara bağlı dalgalanabiliyor. Yüksek hız için yakın mesafe kullanımda 5G gerçekten avantaj sağlıyor. Hızı test etmek için en garantisi ethernet tabii :)

Bu arada YouTube'da da mesela videolar düşük çözünürlükle başlayıp kendiliğinden 1080P'ye geçmiyor. El ile seçince stream ederken bir sorun yok. Bence çoğu video platformuna yönelik throttling yapıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...