Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

140journos


Deathblade

Öne çıkan mesajlar

DoGMeaT said:

dasa said:

bu arada vox earworm serisi hande yener-demet akalin vs serisinden cok daha basarilidir. en kisasi bile seda sayan+hande yener toplamindan 4 kat bilgilendirici ve eglencelidir. muzik tarihi konusunda da cok daha fazla bilgi verir.




burda içerikten bahsetmişsin "başarılı" derken gibi geldi


her halükarda memlekette enes baturlar deep turkish web'ler fln varken bu kadar gömecek 140 jounos u bulmanız, penis haritasında kötü il'den olmanızdan dolayı fln mı ?

eski manitanız bunların ofisinde stajyer fln mı ?

doğru söleyin canımı yiyin

ben kıl kapıyorum bunlar çok beyaz türk fln deyin anlıcam


Dasayi ciddiye alip cevapmi yazdin :D dasa bile dasayi ciddiye almiyor artik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burada sokopop'un maksadi yanlis anlasilmis olabilir. yalniz sokopop niye baskasinin kanalindan yayinliyor? kendi kanalina koymamis o videoyu.


bu arada ben bu vox/vice tarzi great big story'yi takip ediyorum - youtube kanali. aslinda ayni tarz mi tartisilir. insan/mekan uzerine videolari paralel diyelim. bir arastirmaci gazetecilikleri yok. videolar tadimlik. konular, insanlar, mekanlar ilginc. dunyanin her yerinden kisa kisa bilgilendirip keyiflendiriyor. biraz sjw'lik orada da var fakat tam seker gibi kanal. tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi devlet her 30 kisilik koye ogretmen yollasin 5 tane cocuk okula gidecek diye.

gene tek tarafli, lojistik vs. isin hicbir yonunu dusunmeyen, yuzbinlerce ogretmenin atanabilmesi gibi bir ihtimal varmis gibi bos beles bir video olmus. helal olsun heriflere saf demagojiyle iyi kitle topladilar, gazeteci degil siyasetci olmalilarmis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...