Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ShadowPC ( Cloud Gaming )


Netcafe

Öne çıkan mesajlar

On 20.07.2020 at 00:10, zangief dedi ki:

Hala bunu kullanan var mı acaba burada?

Fiyatı €13 şuanda. En yakın Amsterdam'da server varmış ama ben vpn ile Türkiye'den türk kredi kartıyla satın alamadım.

ben 1.5 senedir shadow boost kullanıyorum, oldukca memnunum. turkiyeyi ziyaret ettigim donemlerde marmaristeki berbat baglantım ile bile star wars fallen order oynuyordum kışın. lol hatta noterde sıra beklerken telefondan devam ediyordum gayet de guzel calısıyordu.

ama evet turkiyeden uyelik alınamıyor ve bugun bir sekilde uye olsan bile aktivasyon 2-3 ay falan suruyor reddit'teki mesajlara gore. su andaki en buyuk problem bu bekleme sureleri. Infinite tier için sıraya girmistim gecen sene sonunda ama bu yaz sonuna ertelediler ben de saldım

nuwanda tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

free gfn'de division 2'yi denedim 35mbit bağlantıyla, (29mbit'e kadar çıkıyor hareketliyse görüntü) ingiltere'ye bağlandı. benchmark yapıp makinenin detaylarını gördüm:

?J60yf69.jpg

makine takır takır oynatıyor ama bayağı hissedilir lag var ve bulanık görüntü. inv aç-kapa yaparken mesela ani geçişlerde bayağı ciddi bulanıyor. şu haliyle ancak turn-based yavaş oyun için veya eldeki makine tamamen oyun oynatamıyorsa daily login bonusu almak için filan kullanılır. 3-5 mob kestim de "Allah düşürmesin" dedim.

tesla t10 yazmış oyun ama t10-8'miş, specleri:

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/grid-rtx-t10-8.c3501

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de bağlandığım yere göre çok değişken, evde fiber var mesela lagı anlamıyorum ama adsl olan bi yere gidersem samin bahsettiği inventory açarken ani çözünürlük düşmeleri vs. belirgin oluyor. İş yerinde biraz trafiğe bağlı, teams vs. artık daha aktif kullanıldığı için eskiye nazaran çözünürlük azalmaları ve duraksamalar arttı biraz. Gerçi ben multiplayer fps benzeri şeyler hiç oynamadığımdan eşyanın tabiatı gibi algılıyorum onları.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GFN'de fps oynayacaksaniz minimum paylasimsiz 50mbit fiber lazim. Yoksa cozunurluk azalmalari ve duraksamalar artiyor.

Ayrica GFN 1 ay onceki client update inde bazi setting lerin icine sicti, su anda bazi kullanicilarin internet hizini client dogru olcemiyor, otomatik olarak baglanti kalitesini dusuruyor. Bazi online oyunlarda packet loss problemi peydah oldu. Zamanla oturacak bakalim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...