Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Protector - Netflix


khalad

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

biri netflixe böyle sacmalık ergenlikler yerine ezel akay a puslu kıtalar atlası çektirmesini söyleyebilir mi

birilerinin dünyayı kurtarmadığı adam gibi kurgu fantezi izlemek istiyorum marvel sıcmıkları yerine pls


https://archive-media-1.nyafuu.org/vp/image/1388/18/1388183564590.png
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bir şeyin toparladığı yok ya, biraz oyunculuklar oturuyor (o da cringefest yine). Kamera açıları falan felaket kötü, ben 3 yaşındayken yakın planları daha az titretiyordum. Hayır sürekli olunca acaba böyle bir akım bi şey mi var da ben bilmiyorum dedim ama değil.

Sezon finali ayrı rezaletti zaten. Cidden dizi yeni yetme DM'in yazdığı zorlama DnD oyunu gibi. Karakterlerin tanışmasından tut, boss fight'ına kadar. Hatta oyuncular da yeni yetme FRP oyuncusu gibi.

Tek iyi yanı bu diziyi herhangi bir yabancı izlerse İstanbul'a gelir. Şehri olduğundan güzel ve otantik göstermişler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdım sonra t24'e girdim, karşıma direk dizinin ropörtajı çıktı. Aşağıdaki alıntı işin kalitesizliğini özetliyor zaten.

t24 said:

Ayça Ayşin Turan: Duygu yüklü işlerden daha çok keyif alıyorum
Diziden önce fantastik sinemaya ilginiz nasıldı?

H.E.: Ben açıkçası çok ilgili değildim. Çok tercih ettiğim bir tür değil ama bu işin içinde olmak hakikaten merak ettirdi. O dünyaya yönelmeye başladım.

Ç.U: Ben de çok takipçisi değilim ama Marvel serilerinin çoğunu izlemişimdir. Çok düşkünlüğüm yoktur. Şöyle örneklendireyim: Normalde ben 7-8 sene profesyonel basketbol oynadım ama izlemeyi değil yapmayı severim. Fantastik işleri izlerken çok keyif alamıyorum açıkçası. Bu işte de beni bu dünyanın içine girmek cezbetti.

A.A.T.: Ben de... Sadece fantastik olarak değil de içerisinde bu işteki gibi drama olan, duygu yüklü işlerden daha çok keyif alıyorum diyebilirim.

Ç.U.: Zaten bu işin içinde izleyiciler her şeyi görebilecek. Dramamız var, aşk var, komedi var, her şeyi barındırıyor aslında. Fantastik bir hikâyenin içine oturtulmuş bütün duygular var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fena değil, yarısını izleyebildim ufaklıktan. Belki bugün tamamlarım.

Netflix dizisi tier işte, insan istiyor bi şahsiyet bi masum çıksın ama genele hitab edince böyle oluyor demekki.
The fist, la casa del papel gibi düşük kaliteli bi iş gibi geldi bana ama izletir.

Çağatay girememiş role de düzelir, jesse de ilk sezon çok kötüydü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi önceden de belirtildiği gibi yeni yetme dm (ya da st) senaryo yazmış. İstanbul bu tarz fantastik hikayeler için güzel bir setting. Ama bütün insanlık vs geyiği olacak kadar da bir başkent değil.

Oyunculuktan çok ana senrayo ve oyuncular arasındaki aşırı klişe repliklere takıkdım. Sabunköpüğü fantastik dizi diye yaslamışlar.

Korktuğum bir konu var ama, kurtlar vadisi ülkede mafyavari dizi patlaması yarattı, kore kopyası romantik komedilerimiz de var, bir de üzerine dağ 2 sayesinde militaristik diziler de girdi. Şu vampirli dizi ve bununla birlikte atv de cin kovucular türemesin?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fist tier bir dizi:D onu izleyen bunuda hayli hayli izler hatta bu ondan daha iyi olabilir, baya baya izledim 10 bölüm. Luke cage 2 gümlek üstte bunda en azından zenci abiye kadar.

30-45 Dk civarı olması tek artısı yemek yaparken, çocukla oynarken felan izliyorsun arada. Beklenti kıyasla gideceksen çok hüsran olursun.

Oyunculuk + hikaye kurgusu 4/10 civarı. Çocuklukta zeynalar, herkuller izlemiş adamlarız buda izlenir işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...