Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza sonrası değer kaybı nasıl alınır?


roket adam

Öne çıkan mesajlar

20 saat önce, df dedi ki:

Tabi hiç ikinci el alma satma işlemi yapmadığımdan diyalogları bilmiyorum hiç. Şuna 5 takla atmış muamelesi yapan bile çıkabilir bizim memlekette ?

Yok ya ne olacak bu hasardan. Yetkili serviste yaptırmışsın, faturasını fotoğrafları vs sakla, alacak kişiye ona göre gösterirsin, max 30-40 altına satarsın. Çok tatava yaparlarsa da satma zaten o kişiye, şu hasara laf edilmez yani. 

Bu arada araçtan memnun musun genel olarak yorum alalım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

araçtan çok memnunum. tasarımı, yol tutuşu fln çok iyi. yakıt tüketimi de kullanıma göre olsa da fena değil. benim için önemli olan donanımlarında hepsi var. android auto, geri görüş kamerası, adaptif hız sabitleme, şerit takibi ve kaza önleme gibi.

biraz şansa aldım ama arabayı çok seçenek yoktu. golf, leon, focus vs hepsini gezdim araba yoktu. audide de son 2 a3 vardı. geçen sene bayiden araba bulabilenlerden son kişilerden biriyim sanırım. aldığımda dolar 8 di. ilk taksidi öderken 12 oldu ikinci taksidi öderken de 15 oldu. tam o arada aldım şansa. bi tane de q3 vardı. araç kredisi çekmeyip ihtiyaç ile alayım dedim diye zorlamadım. bilsem dolar krizi olacak direkt onu alırdım ? bu 450 o 600 dü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

müthiş denk getirmişsin. şu an gidince doğuş holdingden tanıdık bulun diyecek kadar yüzsüz durumdalar ? ben de arada araç değiştirmeyi düşünüyorum da baktığım iki model işte bunlar. bi türlü kendimi ikna edemedim hep ne gerek var aynısının laciverti kararına dönüyorum ?

roket adam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...