Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Leveling, iLvl, Rep ve achievement Boost Hizmeti


Flam

Öne çıkan mesajlar

Forumda beni az buçuk tanıyanların bildiği üzere ziraatle uğraşıyorum, kış geldi, bağ bahçeyle ilgili artık yapılacak birşey yok. Neredeyse ilkbahar ortasına kadar boş oturacağım, bu vaktimi değerlendireyim dedim.

Forumda hunterx adlı üyenin de benzer bir başlığı olduğunu gördüm, o yüzden fiyatlarımı onun altına çekip ayıp etmemek adına fiyatları benzer belirledim. Sanırım o arkadaş da benim gibi işsiz kalmış. Zor durumda olanın kendi gibi olana ettiği eziyeti etmemek adına kendisinin başlığının linkini de buraya koyayım, oradan da alışveriş yaparsanız yine bir patiye gider, yine sevinirim.

Hunterx'in başlığı burada

World of Warcraft oyuncuları için gerek alt karakterlerinizi, gerek main karakterlerinizi aşağıdaki fiyat listesine göre kasarak teslim edebilirim.

110-120 -> 100 TL
100-120 -> 200 TL

Daha alt seviyedeki karakterler ve heritage armor için
Heirloom var ise listem;

1-110 -> 250 TL
1-120 -> 350 TL

Heirloom yok ise listem;

1-110 -> 300 TL
1-120 -> 400 TL

Hizmetlerimde herhangi bir exploit vs kullanılmayacaktır. Efendi gibi oturup elle kasacağım. 120 olarak teslim edeceğim karakterleri LFR ve heroiclere girebileceğiz ilvl olan "320 ilvl" ile teslim edeceğim.

Öyle büyük wow boosting firmaları veya siteleri gibi yerlerin yöntemlerini de bilmiyorum. Baya evde kastığınız gibi ben de oturup kasıyorum.

Ayrıca; Pathfinder Achievementi(uçma için gereken), iLvl kasma vs vs gibi hizmetler için de bu başlığa yazabilir ya da PM atabilirsiniz. İsteğinize göre fiyat belirleyebiliriz.

Ayrıca discord adresim; Flam#9590

her zaman her konuda istediğinizi sormak için ekleyebilirsiniz. (ayrıca mitiğe tank lazım olursa da ekleyebilirsiniz herşey para değil, gelir boostlarım +3, +5 filan maksat muhabbet dönsün)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beni de desteklediğin için ezmediğin güzel yazın için teşekkürler.

Elbet tek elde değil zaten bizim gibi tek kasanlar bütün isteklere yetişemiyor. O kadarda iş yok bazıları sıkıldı bazıları kendi kastı bazıları tek karakter devam ediyordur.Umarım iş çıkar ikimize de iş bulmak çok zor gerçekten de.

Ben birkaç arkadaşa destek verdim buradan konumda da bilgi veriyorum. Dışardan referansla da iş aldığım oldu.Umarım kendine zamanına uygun şekilde bulabilirsin.2 günde 110-120 teslim ediyordum ben ama heritage için olan 20-120 gerçekten zorlayıcı 7 günde teslim ettim ama baydım baya 5 tane karakter teslim ettim 8 günde okadar kötü olmamıştı gerçekten o fiyatlar iyi vermişsin düşük tutmuşsun.

Allah kolaylık versin.İnşallah bunlarla uğraşmadan gerçek hakketiğimiz işlerimiz olur.Devamlı gelir olması şart yaşamak için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...